Mijn HSP- begeleidingsaanbod

Zoek je hulp bij het begrijpen en opvoeden van je kind? Mooi, dan zit je hier goed 🙂 Naast individuele begeleiding heb ik de afgelopen jaren ook een aantal succesvolle online programma’s ontwikkeld waar je direct mee kan starten. Bekijk hieronder mijn complete aanbod en ontdek hoe ik jou/jullie zou kunnen helpen.

Ouderbegeleiding

Als ik een kind ga helpen start ik met jou, met jullie als ouder(s). We gaan er eerst voor zorgen dat we precies weten waar je kind moeite mee heeft en wat we voor jouw kind kunnen doen om ervoor te zorgen dat het meer in balans komt. Speciaal hiervoor heb ik het online 3 maanden programma Grip op Thuis ontwikkeld waarin je samen met mij en een klein groepje andere ouders ontdekt wat je kind nodig heeft en leert hoe je jouw kind kan helpen zich weer fijner te voelen. Dus wil jij op korte termijn je kind leren begrijpen en begeleiden, dan heet ik je van harte welkom bij dit programma!
2-06
1A-04 (1)

Online programma Grip op hoogsensitiviteit

Naast mijn 3 maanden programma heb ik ook een aantal online programma’s ontwikkeld, waaronder Grip op hoogsensitiviteit. Dit programma is heel passend als jouw kind heel gevoelig en vaak overprikkeld is en je deze gevoeligheid wil leren begrijpen en begeleiden. Dit programma levert je op dat je:

  • Het gedrag van je kind begrijpt en weet hoe te handelen.
  • Je kan bouwen aan meer zelfvertrouwen bij je kind.
  • Intense emoties, boosheid, overprikkeling bij je kind kan verminderen.
  • Ook jij weer geruster wordt en het opvoeden soepeler verloopt.

Online programma Strijd in huis.

Gezelligheid in huis is soms ver te zoeken. Je hebt dagelijks strijd met je kind en wilt handvatten om hiermee om te gaan. Het Online Strijd in Huis Programma, helpt je hierbij. Ik heb het opgezet als een cursus waarin ik je stap voor stap leer hoe de strijd in huis te verminderen en op te lossen. Deze cursus wordt als zeer waardevol ervaren door andere ouders.

  • Ontdek wat dé oplossing is voor dagelijks strijd.
  • Leer ontdekken wat je kind écht nodig heeft
  • Hoe jij als ouder vanuit mildheid je kind kunt benaderen.
  • Dagelijks gezelligheid en plezier de boventoon gaat voeren thuis.

2a(white)-33-01
overprikkeling-schermgebruik-01

Online programma Schermstrijd

Zit jouw kind dagelijks achter een scherm? Ervaar je dat je kind ander gedrag gaat vertonen? Maak je je zorgen over de impact van té veel schermtijd? Veel ouders die bij mij komen ervaren schermstrijd met hun kind en hebben baat bij mijn begeleiding hierin. Mijn jarenlange kennis en ervaring heb ik vertaald in een online programma waardoor ook jij nu meteen kan starten met het oplossen van de schermstrijd thuis. Start daarom nu met het Online Schermstrijd Programma en ontdek hoe je de controle over schermgebruik weer terug kunt pakken.

Zoek je 1-op-1 begeleiding voor je kind?

Wil je dat ik met je kind ga werken en bijvoorbeeld observeer op de school van je kind? Dat kan en dat doe ik graag. Ik wil je wel vragen om rekening te houden met een wachttijd.