HSP-coaching voor gevoelige kinderen, jongeren en volwassenen.
Wil jij handvatten voor het omgaan met je eigen gevoeligheid? Wil je dat je hoogsensitieve kind weerbaarder wordt en meer zelfvertrouwen krijgt? Of wil je weten of jij of je kind hoogsensitief zijn? De Maskerbloem biedt hoogwaardige HSP-coaching en kan jullie uitstekend helpen bij bovenstaande vragen.
gevoelig-volwassenen
Wat kan ik je bieden?
handen_bloem_los.png

Coaching voor gevoelige kinderen

Heb jij een gevoelig kind? Heeft jouw kind meer last heeft dan profijt van zijn of haar gevoelige karakter? De Maskerbloem biedt coaching voor gevoelige kinderen en zorgt ervoor dat jouw kind gelukkiger, weerbaarder en ontspannen wordt. Ook jij als ouder krijgt concrete handvatten om nog beter tegemoet te komen aan wat jouw kind nodig heeft. Lees verder over coaching voor gevoelige kinderen.

handen_bloem_los.png

Coaching voor gevoelige jongeren

Gevoelige jongeren trekken zich vaak veel aan van wat anderen van ze zeggen en denken. Ze hebben last van ruzies en onrecht. Ze vinden het lastig om beelden in hun hoofd lost te laten. Herken jij jezelf hierin? Verlang je naar meer energie en meer plezier? Wens je dat je meer zou durven? Lees verder over gevoelige jongeren.

handen_bloem_los.png

Coaching voor gevoelige volwassenen

Het leven is hectisch en snel. Voor hooggevoelige volwassenen kost dit meer energie dan voor anderen. Aan het einde van een dag ben je dan ook vaak uitgeput. Soms lijkt het meer overleven dan genieten. Leer bij de Maskerbloem in korte tijd hoe je in je kracht kan komen. Lees verder over coaching voor gevoelige volwassenen.

handen_bloem_los.png

Met welke problemen kun je terecht bij de Maskerbloem?

Hoogsensitieve kinderen en volwassenen lopen tegen specifieke problemen aan. Misschien ben jij ook een piekeraar of is jouw kind ook verlegen? Lees verder over de veel voorkomende redenen voor HSP-coaching.

IMG_6108
IMG_5928
De locatie
De HSP-coaching wordt gegeven op de locatie op het Lester Youngpad 2 in Terwijde. Klik hier voor locatie en contact informatie.