HSP-coaching voor gevoelige kinderen, jongeren en ouders.
Wil je handvatten voor het omgaan met je gevoelige kind en wil je dat ik je kind en je/jullie hierin ga begeleiden door individueel met je kind te gaan werken? En wil je bijvoorbeeld dat ik mee kijk op de school van je kind? Dat kan en dat doe ik ook heel graag. Ik bespreek graag met je/jullie in een vrijblijvende call hoe een individueel maatwerktraject er voor jullie uit zou kunnen zien. Houd wel rekening met een wachttijd. Wil je snel handvatten en begeleiding van mij? Kies dan voor het 3 maanden programma voor ouders dat ik heb ontwikkeld.
gevoelig-volwassenen
Wat kan ik je bieden?

Coaching voor gevoelige kinderen

Heb jij een gevoelig kind? Heeft jouw kind meer last heeft dan profijt van zijn of haar gevoelige karakter? De Maskerbloem biedt coaching voor gevoelige kinderen en zorgt ervoor dat jouw kind gelukkiger, weerbaarder en ontspannen wordt. Ook jij als ouder krijgt concrete handvatten om nog beter tegemoet te komen aan wat jouw kind nodig heeft. Lees verder over coaching voor gevoelige kinderen.

Coaching voor gevoelige jongeren

Gevoelige jongeren trekken zich vaak veel aan van wat anderen van ze zeggen en denken. Ze hebben last van ruzies en onrecht. Ze vinden het lastig om beelden in hun hoofd lost te laten. Herken jij jezelf hierin? Verlang je naar meer energie en meer plezier? Wens je dat je meer zou durven? Lees verder over gevoelige jongeren.

Met welke problemen kun je terecht bij de Maskerbloem?

Hoogsensitieve kinderen en volwassenen lopen tegen specifieke problemen aan. Misschien ben jij ook een piekeraar of is jouw kind ook verlegen? Lees verder over de veel voorkomende redenen voor HSP-coaching.

IMG_6108
IMG_5928
De locatie
De HSP-coaching wordt gegeven op de locatie op het Lester Youngpad 2 in Terwijde. Klik hier voor locatie en contact informatie.