Leer je gevoelige kind kennen!

Is jouw kind heel gevoelig en vaak overprikkeld, bang of boos? Maak jij je zorgen over je kind en zou je graag willen dat je kind zich weer fijner gaat voelen?
Start nu met het Online Grip Op Hoogsensitiviteit Programma en ontdek hoe je weer grip krijgt op de hoogsensitiviteit van je kind zodat je…
 • Het gedrag van je kind begrijpt en weet hoe te handelen.
 • Je kan bouwen aan meer zelfvertrouwen bij je kind.
 • Intense emoties, boosheid, overprikkeling bij je kind kan verminderen.
 • Ook jij weer geruster wordt en het opvoeden soepeler verloopt.

Profiteer van mijn jarenlange ervaring met hoogsensitiviteit.

Zoek jij handvatten om je kind te kunnen helpen en wil je meer te weten komen over hoogsensitiviteit? Dan ben je hier aan het goede adres, welkom!

Ik ben Josja Koelink en ik begeleid al meer dan 10 jaar met groot succes ouders met complexe opvoedkundige hulpvragen. Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik ben jarenlang autismespecialist geweest in het voortgezet speciaal onderwijs en ik heb ruime ervaring met hoogbegaafdheid.

Omdat ik meer ouders wil helpen dan ik plek heb en er veel vraag is om de informatie en oefeningen die ik heb ook digitaal te krijgen, heb ik Grip op Hoogsensitiviteit ontwikkeld. Het is een online programma geworden waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hoogsensitiviteit en opvoeden met je deel. Ook deel ik hier mijn meest succesvolle tips, oefeningen en adviezen.

Het programma heeft inmiddels al veel ouders en kinderen geholpen. Op deze pagina vertel ik je er meer over, zodat jij kan beslissen of het programma past bij wat jij en je kind nodig hebben.

Josja

handen_bloem_los.png

Hoogsensitiviteit

Kom alles te weten over hoogsensitiviteit en ontdek of jouw kind hoogsensitief is.

handen_bloem_los.png

Prikkelslim opvoeden

Leer wat je kan doen bij overprikkeling en hoe je het voorkomt.

handen_bloem_los.png

In balans

Hoe je omgaat met intense emoties van je kind en hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan vergroten.

Online Leeromgeving

Het programma bestaat uit 10 online modules die zijn onderbracht in een online leeromgeving. Zodra je het programma aanschaft krijg je direct toegang en kan je meteen aan de slag met de vele informatievideo’s, tips, handvatten, checklists, oefeningen en instructievideo’s. Behalve informatie voor jou als ouder bevat het programma ook enkele video’s voor je kind zelf en zitten er handige tips in voor de leerkracht van je kind. De oefeningen zijn zo opgezet dat je ze eenvoudig kan aanpassen aan de belevingswereld van je kind. Hierdoor is het programma waardevol voor ouders van kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud. Je kan het programma in je eigen tempo en eigen volgorde doorlopen.
Tekening_04

Hoogsensitiviteit & Meer!

Het doel van mijn programma is dat jij jouw kind beter gaat begrijpen en beter kan begeleiden. Daarom geef ik je heel veel informatie over hoogsensitiviteit, maar ook over prikkels, overprikkeling, angst, intense emoties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Je leert hierdoor wat hoogsensitiviteit bij een kind inhoudt en je gaat deze kennis relateren aan het gedrag en karakter van jouw kind. Het is de ervaring van veel ouders dat dit programma hen ook  meer leert over henzelf toen ze nog klein waren. Dit alles bij elkaar helpt enorm om beter in te spelen op wat je kind nodig heeft zodat het vaardiger wordt om met moeilijke momenten om te gaan en beter in balans te blijven.

Handvatten en tools

Als jullie kind gevoelig is dan is het niet ongewoon dat jullie thuis te maken hebben met intense emoties, gevoelens van onzekerheid en een laag zelfbeeld bij je kind. Herkenbaar? Waarschijnlijk is dit ook de reden waarom je voor dit programma gaat kiezen: omdat je handvatten en tools wil om hiermee om te gaan. Want begrijpen is één ding, goed begeleiden is een tweede. Naast informatie bevat mijn programma dan ook mijn meest succesvolste oefeningen, tools en tips die je meteen kan gaan uitproberen. Ik help je met hoe je in gesprek komt met je kind als het niet wil praten, en wat je doet als je kind boos is (en wat niet). Ook leer ik je hoe je je kind helpt als het bijna alles spannend vindt of negatief denkt. Het hele programma is er opgericht om de negatieve gevolgen van hoogsensitiviteit om te buigen naar een gevoel van ‘ik ben oké en ik kan dingen.’
Wat tref je aan in het Grip Op Hoogsensitiviteit Programma?
handen_bloem_los.png

Informatie over hoogsensitiviteit

Essentiele informatie over jouw hoogsensitieve kind zodat je jouw kind beter kan begrijpen en begeleiden.

handen_bloem_los.png

Prikkels & Overpriikkeling

Inzicht en oefeningen om jouw kind te helpen als het overprikkeld is en om overprikkeling te voorkomen.

handen_bloem_los.png

Methode De Kleurenthermometer

Methode die helpt bij het reguleren van de intense emoties van jouw kind. Een effectieve communicatietool.

handen_bloem_los.png

School

Tips voor op school, voor de leerkracht en informatie over concentratieproblemen.

handen_bloem_los.png

Methode Slaap Gauw

Een leuke en effectieve manier om het hoofd van je kind te legen en sneller in slaap te vallen.

handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Boosheid

Tips hoe te handelen als jouw kind een woedeaanval heeft.

handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Angst

Concrete handvatten zodat je weet wat te doen als je kind een paniekaanval heeft en hoe je angst omzet in zelfvertrouwen.

handen_bloem_los.png

Negatief Gedachtenpatroon

Een effectieve aanpak om het negatief denken van jouw kind over zichzelf te doorbreken.

handen_bloem_los.png

Het Onzichtbare Rugzakje

Methode om het zelfvertrouwen bij je kind te vergroten.

Amanda, dochter 7 – over hoogsensitiviteit

Ik dacht altijd zeker te weten dat mijn dochter (&) hoogsensitief was. Maar door alle informatie die Josja over hoogsensitiviteit heeft gegeven zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP .

Toen Josja plek had voor onze dochter (7), was er eigenlijk op dat moment geen directe aanleiding voor extra hulp. Onze dochter zat voor haar doen best goed in haar vel. Maar ik volgde Josja al een tijdje online en was toch wel benieuwd wat zij voor onze dochter kon betekenen.

Ik had eerst een intake met Josja waarin ik vertelde over onze dochter en wat onze verwachtingen waren. We spraken af twee sessies in te plannen en daarna verder te kijken. Josja sprak met onze dochter, gaf haar taken en observeerde. Ik zat erbij en observeerde ook (ook heel waardevol!). Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat.

Ik dacht altijd dat onze dochter hoogsensitief was, nee ik wist het zeker. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.

Extra voordelen van dit Online Grip Op Hoogsensitiviteit Programma
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Alle modules bevatten heldere uitleg, vaak met video's en extra toelichting, die laten zien hoe je oefeningen toepast.
 • Er zitten handige (printbare) oefeningen bij die je direct kunt gaan gebruiken samen met je kind. En, ze zijn leuk om te doen!
 • Je zult snel resultaat gaan ervaren wanneer je start en de oefeningen toepast zoals uitgelegd.
 • Dit is een manier om aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit die niet duur, moeilijk of lange termijn gericht is.
 • Voor alle kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar werkt dit programma uitstekend.
 • Dit programma is volledig in lijn met jarenlange succesvolle praktijk ervaring.
 • Heb je vragen over hoogsensitiviteit? Geen probleem! Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden.
 • Je kunt na het volgen van dit programma de boosheid je kind begrijpen en ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is.
box_mockup_maskerbloem_3

€ 350,-

Grip Op Hoogsensitiviteit

 • Ben je klaar om je kind beter te leren begrijpen?
 • Wil je inzicht in je kind en met handvatten om dagelijkse lastige situaties tegemoet treden?
 • Wil je weer een ontspannen en gelukkig kind?
 • Wil je weer rust in je gezin en plezier maken met je hoogsensitieve kind?
Dit is het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van jarenlange ervaring van een top-expert op het gebied van hoogsensitiviteit.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor dit online programma. Het bevat mijn allerbeste handvatten, tips en technieken die mij al 8 jaren lang tevreden ouders en kinderen opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat met je kind ook behaalt.

Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar te mailen.

Klaar om de tools en handvatten te krijgen zodat je je kind kan helpen? Start dan nu!
box_mockup_maskerbloem_3