Stop met het worstelen met de gevoeligheid van je kind!

Ervaar je dagelijks stress? Heeft je kind woedeaanvallen en weet je niet meer wat nog te doen?  Stop met het ‘uitproberen’ !
Start nu met het Online Grip Op Hoogsensitiviteit Programma en ontdek hoe je weer grip krijgt op de hoogsensitiviteit van je kind zodat je…
 • Het gedrag van je kind begrijpt en weet hoe te handelen.
 • Vanuit controle woede- of paniekaanvallen weet te benaderen.
 • Met vertrouwen en in rust iedere dag start met je kind.
 • Gezelligheid en plezier in je gezin kunt toelaten en ervaren.

Profiteer van mijn jarenlange ervaring met hoogsensitiviteit.

Ik ben coach, trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en coach ik zowel (jonge) kinderen als jongeren en volwassenen in het leren omgaan met hun hoogsensitiviteit.

Om jou of jouw kind zo goed mogelijk te helpen vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (o.a.) hoogsensitiviteit.

Zes jaar lang werkte ik op de voormalige Rafaelschool (nu STIP), een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ik werkte daar als autismeleerkracht, autismespecialist en als teamleider.

Daarnaast heb ik ervaring met en ben ik bekwaam in het begeleiden van mensen en kinderen met autisme en AD(H)D. De laatste jaren werkte ik als oplossingsgericht coach en trainer voor het basisonderwijs.

Door mijn jarenlange ervaring en toewijding ben ik inmiddels uitgegroeid tot een expert op het gebied van hoogsensitiviteit

Ik ben nieuwsgierig naar jou en ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden.

Josja

handen_bloem_los.png

Controle pakken

Je ontdekt wat te doen in verschillende situaties, vanuit controle en inzicht.

handen_bloem_los.png

Vertrouwen & Rust

Omdat jij de juiste handvatten hebt, handel je vanuit rust en zelfvertrouwen.

handen_bloem_los.png

Er is plezier

Jij en je kind ontspannen omdat er begrip en grip is. Er wordt plezier gemaakt samen.

Module: Prikkels & Overprikkeling

De module Prikkels & Overprikkeling gaat je inzicht geven in wat overprikkeling precies is, waarom hoogsensitieve kinderen vaak overprikkeld raken, welke soorten prikkels er zijn. Door middel van informatie en diverse oefeningen om met je kind te doen, ontdek je wat te doen op de verschillende momenten dat je kind in deze overprikkeling raakt. Deze module zit bomvol toepasbare tips om te zorgen dat jouw kind en jij als ouder gaan begrijpen wat die prikkelverwerking precies voor je kind betekent en hoe jullie hier samen constructief mee om kunnen gaan.
Tekening_04

Module: Eerste Hulp bij Boosheid

Wil jij ook heel graag in controle kunnen blijven tijdens de dagelijkse woedeaanvallen van je kind? Je hebt waarschijnlijk alles al geprobeerd: straffen, beloningssystemen, gesprekken voeren, maar niets heeft tot nu toe echt goed geholpen. Herkenbaar? De module Eerste Hulp Bij Boosheid geeft je precies die handvatten voor de momenten waarop die extreme boosheid zich voordoet. Zodat je rustig kunt blijven tijdens een woedeaanval en je niet volledig uitgeput raakt van het omgaan met de woede van je kind. Ontdek hoe te handelen voor, tijdens en nadat je kind in een woedeaanval zit. Leer wat je zegt, wanneer je iets zegt en vooral ook wat je niet zegt. Na het volgen van deze module kun je vanuit rust en met vertrouwen iedere woedeaanval met je kind aan.

Module: Doorbreek Negatief Gedachtenpatroon

Regelmatig laat jouw kind zich negatief over zichzelf uit. Dit hoor je en je doet alles om het te ontkrachten. Maar er verandert niets. Je leert in deze module dat het negatief denken een patroon vormt en hoe je dat patroon kunt herkennen en voorspellen. Je weet op welke momenten jouw kind geneigd is negatief te denken over zichzelf en je krijgt handvatten over hoe op dat moment meteen te handelen. Dit helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en zal je het gevoel van rust en controle geven. Jij en je kind gaan aan de slag met de faalspiraal en je leert hoe jij kunt sturen op geluk. Ontdek samen de weg naar positiviteit.
Wat tref je aan in het Grip Op Hoogsensitiviteit Programma?
handen_bloem_los.png

Informatie over hoogsensitiviteit

Essentiele informatie over jouw hoogsensitieve kind zodat je jouw kind beter kan begrijpen en begeleiden.

handen_bloem_los.png

Prikkels & Overpriikkeling

Inzicht en oefeningen om jouw kind te helpen als het overprikkeld is en om overprikkeling te voorkomen.

handen_bloem_los.png

Methode De Kleurenthermometer

Methode die helpt bij het reguleren van de intense emoties van jouw kind. Een effectieve communicatietool.

handen_bloem_los.png

School

Tips voor op school, voor de leerkracht en informatie over concentratieproblemen.

handen_bloem_los.png

Methode Slaap Gauw

Een leuke en effectieve manier om het hoofd van je kind te legen en sneller in slaap te vallen.

handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Boosheid

Tips hoe te handelen als jouw kind een woedeaanval heeft.

handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Angst

Concrete handvatten zodat je weet wat te doen als je kind een paniekaanval heeft en hoe je angst omzet in zelfvertrouwen.

handen_bloem_los.png

Negatief Gedachtenpatroon

Een effectieve aanpak om het negatief denken van jouw kind over zichzelf te doorbreken.

handen_bloem_los.png

Het Onzichtbare Rugzakje

Methode om het zelfvertrouwen bij je kind te vergroten.

Amanda, dochter 7 – over hoogsensitiviteit

Ik dacht altijd zeker te weten dat mijn dochter (&) hoogsensitief was. Maar door alle informatie die Josja over hoogsensitiviteit heeft gegeven zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP .

Toen Josja plek had voor onze dochter (7), was er eigenlijk op dat moment geen directe aanleiding voor extra hulp. Onze dochter zat voor haar doen best goed in haar vel. Maar ik volgde Josja al een tijdje online en was toch wel benieuwd wat zij voor onze dochter kon betekenen.

Ik had eerst een intake met Josja waarin ik vertelde over onze dochter en wat onze verwachtingen waren. We spraken af twee sessies in te plannen en daarna verder te kijken. Josja sprak met onze dochter, gaf haar taken en observeerde. Ik zat erbij en observeerde ook (ook heel waardevol!). Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat.

Ik dacht altijd dat onze dochter hoogsensitief was, nee ik wist het zeker. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.

Extra voordelen van dit Online Grip Op Hoogsensitiviteit Programma
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Alle modules bevatten heldere uitleg, vaak met video's en extra toelichting, die laten zien hoe je oefeningen toepast.
 • Er zitten handige (printbare) oefeningen bij die je direct kunt gaan gebruiken samen met je kind. En, ze zijn leuk om te doen!
 • Je zult snel resultaat gaan ervaren wanneer je start en de oefeningen toepast zoals uitgelegd.
 • Dit is een manier om aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit die niet duur, moeilijk of lange termijn gericht is.
 • Voor alle kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar werkt dit programma uitstekend.
 • Dit programma is volledig in lijn met jarenlange succesvolle praktijk ervaring.
 • Heb je vragen over hoogsensitiviteit? Geen probleem! Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden.
 • Je kunt na het volgen van dit programma de boosheid je kind begrijpen en ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is.
box_mockup_maskerbloem_3

€ 350,- € 297,-

Grip Op Hoogsensitiviteit

 • Ben je klaar om de controle terug te nemen?
 • Wil je inzicht in je kind en met handvatten de dagelijkse situaties tegemoet treden?
 • Wil je weer het gevoel terug dat je het aan kan?
 • Wil je weer rust in je gezin en plezier maken met je hoogsensitieve kind?
Dit is het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van jarenlange ervaring van een top-expert op het gebied van hoogsensitiviteit.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor dit online programma. Het bevat mijn allerbeste handvatten, tips en technieken die mij al 8 jaren lang tevreden ouders en kinderen opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat met je kind ook behaalt.

Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar te mailen.

Klaar om die vicieuze cirkel als gezin eindelijk te doorbreken? Start dan nu!
box_mockup_maskerbloem_3