Hulp bij Hoogsensitiviteit

Het online programma dat jou en je hoogsensitieve kind echt verder helpt.

Josja Koelink
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling

Wat je mag verwachten van dit programma?

 1. Dat je leert welke prikkels bij jouw kind voor overprikkeling zorgen en wat je kan doen voor jouw kind om dit te voorkomen.
 2. Dat je de stress van je kind kan inschatten en dat je hulpmiddelen krijgt om deze te verminderen.
 3. Wat nu echt de kern is van hoogsensitiviteit en dat je goed kan inschatten of jouw kind hoogsensitief is.
 4. Dat je concrete tools krijgt voor het omgaan met angst en piekergedrag.
 5. Dat je leert hoe je de emotionele ontwikkeling van je kind kan ondersteunen + met een effectieve tool voor thuis.
 6. Dat je weet wanneer je je kind beschermt en wanneer je je kind laat doorzetten.
 7. Hoe je bij je kind naar boven krijgt wat het echt wil.
 8. Tips voor de leerkracht.

Online hulp, werkt dat wel?

Het is misschien nog onwennig om online hulp af te nemen. Want hoe weet je nou precies wat je krijgt? Geloof me als ik je zeg dat het je echt verder gaat helpen. In dit programma zitten namelijk alleen oefenen en handvatten die ik al jaren met succes veelvuldig tijdens mijn begeleiding van ouders en hun kinderen gebruik. En daarbij heeft een online programma ook een aantal voordelen die je niet hebt als je bij mij persoonlijk komt. Zo kan je online hetgeen ik aan informatie geef altijd terugkijken (of lezen) en heb je de beschikking over heel veel downloads van allerlei tips en concrete oefeningen.

Een ander, niet onbelangrijk voordeel van dit programma: je kan meteen starten. Je hoeft dus niet eerst 12 maanden op mijn wachtlijst. Hoe fijn is dat?!

2 x 60 minuten persoonlijke begeleiding

Wil je echt alles uit dit online programma halen en je kind optimaal laten profiteren van mijn tips en adviezen? Bestel dan 2 x 60 minuten persoonlijke begeleiding bij dit online programma. In deze 2 sessies, waarvan we de data samen bepalen, zoom ik gericht in op wat jouw kind nodig heeft en kan ik specifieke vragen beantwoorden.

Want stel je voor…..

Stel je voor dat je jouw kind écht begrijpt en niet alleen dat….
Stel je voor dat je precies weet wat helpt om overprikkeling bij jouw kind te voorkomen. Dat je piekergedrag kan verminderen, zelfvertrouwen kan vergroten. En dat je precies weet wanneer je meegaat met een angst en wanneer niet.

Denk je even in…….
Hoe zou dat zijn?

Ik kan je hierbij helpen!

Speciaal voor ouders met een prikkelgevoelig kind zoals jij heb ik Grip op hoogsensitiviteit ontwikkeld. Een online programma waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hoogsensitiviteit en overprikkeling met je deel. En niet alleen dat, ook enkele van mijn meest succesvolle tips en oefeningen zoals de Weekcheck, de Kleurenmeter en de Stressmeter.

En het programma heeft inmiddels zijn waarde al aangetoond, want: het heeft al vele ouders en kinderen geholpen. Het staat ongeveer gelijk aan 5 sessies bij mij in de praktijk aan informatie en handvatten.

De tools en oefeningen zijn zo opgezet dat je ze eenvoudig kan aanpassen aan de belevingswereld van je kind. Hierdoor is het programma waardevol voor ouders van kinderen tussen de 3 en 16 jaar oud.

Het hele programma is er op gericht om jou dé handvatten te geven waarmee je je hoogsensitieve kind in balans krijgt én houdt.

Hoe ik jou ga helpen

Met waardevolle content

Ik vind het belangrijk dat mijn programma je echt verder helpt. Daarom bestaat het programma niet alleen uit informatieve video’s, maar geef ik je ook concrete tips en tools. Je mag dus echt verwachten dat je ook gericht en concreet zelf aan de slag kan met de informatie die ik je geef.

Door betrokken te zijn

Mijn programma heeft inmiddels honderden ouders geholpen en dat komt mede doordat ik er voor je ben als je me nodig hebt. Een online programma werkt namelijk vaak pas echt goed als je het gevoel hebt dat iemand ook echt met meedenkt als je vragen hebt. Weet dat ik dit doe: als jij vragen hebt of bijvoorbeeld iets mist in het programma en je stuurt me een bericht, dan mag je ervan uitgaan dat ik je goed ga verder helpen. Want zodra jij mijn programma aanschaft voel ik me betrokken.

Online & direct beginnen

Het programma bestaat uit meer dan 12 modules die zijn onderbracht in een online leeromgeving. Zodra je het programma aanschaft krijg je direct toegang en kan je meteen aan de slag. In je eigen tempo en in je eigen tijd.

Voordelen van mijn online Hulp bij Hoogsensitiviteit

 • Alles wat je wil weten over je hoogsensitieve kind.
 • Inclusief een vragenlijst om de mogelijkheid van hoogbegaafdheid bij je kind te verkennen + informatie over hoogbegaafdheid bij hoogsensitieve kinderen.
 • Je krijgt kennis van de overeenkomsten en verschillen tussen autisme en hoogsensitiviteit
 • Je ontdekt welke prikkels voor overprikkeling zorgen en welke jouw kind positief 'prikkelen'
 • Je kan op basis van alle informatie en handvatten een prikkeldieet samenstellen dat ervoor gaat zorgen dat jouw kind in balans komt en blijft
 • Inclusief WEEKCHECK, STRESSMETER en KLEURENMETER: mijn 3 meest gebruikte hulpmiddelen om stress bij je kind te verlagen.
 • Je kunt na het volgen van dit programma je kind beter begrijpen, beter ondersteunen en makkelijker opvoedkundige uitdagingen ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is.

Toegang tot mijn online programma betekent

 Superveel waardevolle content

 • Meer dan 85 lessen met bijna 50 informatieve video's, informatie, vragenlijsten en oefeningen die je thuis meteen kan inzetten
 • Met Stressmeter, Stress-signaleringslijst, Prikkeldieet, Weekcheck en Bulletjournals!
 • Plus dé methode om hoogsensitieve kinderen te laten stoppen met piekeren en lekker in slaap te laten vallen
 • Plus tips voor de leerkracht van je kind

Niet goed geld terug!

Ik heb alle vertrouwen dat dit programma je zal helpen om je hoogsensitieve kind gelukkiger te maken.

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het me weten – dan krijg je gewoon je geld terug. 

Wat andere ouders zeggen over dit programma

“Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.”
Amanda Over haar dochter, 7 jaar
“Josja was erg prettig in de begeleiding van onze hooggevoelige dochter. Op een vriendelijke en duidelijke manier heeft ze ons geholpen met zowel reflecties als praktische tips en oefeningen. Ze heeft duidelijk veel kennis van en ervaring met hooggevoelige kinderen.”
Marieke Hart
“Sessies met Josja zijn zeer waardevol. Ze geeft ons als ouders handvatten mee. Ook kijkt ze van alle kanten naar de situatie van onze dochter om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarmee ons als ouders en onze dochter te helpen. Ondanks de online meetings voelt het zeer vertrouwd en veilig, alsof er geen beeldscherm tussen zit.”
Helen Van Barneveld

Hulp bij Hoogsensitiviteit Online Programma

 • Minder stress bij je kind!
 • Grip op angsten en intense emoties
 • Inzicht in de prikkelverwerking van je kind en tools die het verschil maken

€187

Nu: €97!

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Veel gestelde vragen

“Ik weet al veel over hoogsensitiviteit. Leer ik nog van jouw programma?”

Ja! Of je nou veel of weinig weet over hoogsensitiviteit: je gaat zeker nog leren! Dat komt omdat ik niet alleen informatie met je deel over hoogsensitiviteit, maar je ook heel gericht in kaart laat brengen wat jouw kind nodig heeft om in balans te komen en te blijven. Ik geef je hier o.a. een aantal instrumenten voor die ik gebruik tijdens mijn ouderbegeleidingstrajecten, zoals een gevalideerde Hoogbegaafdheids-scale, een prikkelverwerkingslijst die door prikkelverwerkingstherapeuten wordt gebruikt en nog veel meer!

“Wat als ik technische hulp nodig heb?”

Dan ben ik er voor je! Stuur me een mailtje en ik ga direct met je meekijken hoe ik je vraag kan beantwoorden. Niets zo vervelend als er bijvoorbeeld iets misgaat met inloggen. Toch?

“Krijg ik altijd toegang tot jouw programma?”

Absoluut. Zodra je het programma hebt aangeschaft heb je onbeperkt toegang tot het programma. Dus het houdt niet na 1 jaar op. Dat zou wat zijn.

“Wat is je restitutiebeleid?”

Als jij het idee hebt dat je niets bijleert met mijn programma of geen nieuwe inzichten opdoet om je kind minder overprikkeld te laten raken, dan gaan we dat rechtzetten. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en dan regelen we het.

“Hoe werkt het precies?”

Je krijgt na aankoop meteen toegang tot mijn online leeromgeving en dan heb je ook direct toegang tot alle lessen van Grip op hoogsensitiviteit. Daar kan je vervolgens mee aan de slag wanneer jij wil!

“Wat het programma eerst niet veel duurder?”

Ja, wat goed gezien! Omdat veel ouders meer over hoogsensitiviteit en over overprikkeling willen leren, maar niet een heel hulpprogramma hoeven, bied ik het programma nu aan in een afgeslankte vorm. De kern is behouden en het is nu voor veel meer ouders aantrekkelijk. En dat tegen een hele aantrekkelijke prijs 🙂

Heb je een andere vraag?

Stuur me dan een email hier. Ik help je graag!