Online programma Grip op Hoogsensitiviteit

Krijg inzicht in jouw hoogsensitieve kind en ontdek
wat het nodig heeft.🙂💪🏼

Josja Koelink
Is jouw kind heel gevoelig en vaak overprikkeld, bang of boos?
Stel je voor dat je jouw kind écht begrijpt en niet alleen dat….
Stel je voor dat je precies weet wat helpt om overprikkeling bij jouw kind te voorkomen.

Denk je even in…….
Hoe zou dat zijn?

Ik ga je hierbij helpen!

Speciaal voor ouders met een prikkelgevoelig kind zoals jij heb ik GRIP op hoogsensitiviteit ontwikkeld. Een online programma waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hoogsensitiviteit en overprikkeling met je deel. En enkele van mijn meest succesvolle tips en oefeningen.

Dit programma geeft je inzicht in je kind en precies die handvatten waar je al zo lang naar op zoek bent.

En het programma heeft inmiddels zijn waarde al aangetoond, want: het heeft al vele ouders en kinderen geholpen 👨‍👨‍👧‍👦

Wat je mag verwachten van dit programma?

 1. Dat je alles over hoogsensitieve kinderen leert en dus ook over het hoogstimulatieve kind.
 2. Dat je intense emoties, boosheid, overprikkeling bij je kind kan verminderen.
 3. Dat je concrete tools krijgt om je kind in balans te krijgen en houden.
 4. Dat je kan bouwen aan zelfvertrouwen bij je kind.
 5. Dat ook jij weer geruster wordt en het opvoeden soepeler verloopt

Het hele programma is er op gericht om jou niet dé handvatten te geven waarmee je je hoogsensitieve kind in balans kan krijgen én houden.

Hoe ik jou ga helpen

Met superwaardevolle content

Ik vind het belangrijk dat mijn programma je echt verder helpt. Daarom heb ik niet alleen informatieve video’s (voor jou en voor je kind), maar geef ik je ook hele concrete tools en een aantal gevalideerde vragenlijsten zodat jij de prikkelverwerking en behoeften van jouw kind in kaart kan brengen. Op deze manier kan je een prikkeldieet maken dat jouw kind gaat helpen om in balans te komen en blijven.

Het programma bestaat uit 9 modules die zijn onderbracht in een online leeromgeving. Zodra je het programma aanschaft krijg je direct toegang en kan je meteen aan de slag.

Het programma bevat ook handige tips voor de leerkracht van je kind. En de tools en oefeningen zijn zo opgezet dat je ze eenvoudig kan aanpassen aan de belevingswereld van je kind. Hierdoor is het programma waardevol voor ouders van kinderen tussen de 3 en 16 jaar oud. Je kan het programma in je eigen tempo en eigen volgorde doorlopen.

Voordelen van dit unieke GRIP op hoogsensitiviteit programma

 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Er zitten handige oefeningen bij die je direct kunt gaan gebruiken samen met je kind. En, ze zijn leuk om te doen!
 • Inclusief een vragenlijst om de mogelijkheid van hoogbegaafdheid bij je kind te verkennen + informatie over hoogbegaafdheid bij hoogsensitieve kinderen.
 • Je krijgt kennis van de overeenkomsten en verschillen tussen autisme en hoogsensitiviteit
 • Je ontdekt welke prikkels voor overprikkeling zorgen en welke jouw kind positief 'prikkelen'
 • Je kan op basis van alle informatie en handvatten een prikkeldieet samenstellen dat ervoor gaat zorgen dat jouw kind in balans komt en blijft
 • Dit is een manier om aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit die niet duur, moeilijk of lange termijn gericht is
 • Je kunt na het volgen van dit programma je kind beter begrijpen, beter ondersteunen en makkelijker opvoedkundige uitdagingen ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is

Toegang tot mijn online programma betekent

 Superveel waardevolle content

 • Alles wat je wil weten over jouw hoogsensitivieve kind
 • Inzicht in de prikkelverwerking van jouw kind
 • Verpakt in 58 lessen met bijna 30 informatieve video's, informatie, vragenlijsten en oefeningen die je thuis meteen kan inzetten
 • Hét prikkeldieet dat jouw kind gaat helpen in balans te komen en blijven!
 • Plus dé methode om hoogsensitieve kinderen te laten stoppen met piekeren en lekker in slaap te laten vallen
 • Plus tips voor de leerkracht van je kind

Niet goed geld terug!

Ik ben er zo zeker van dat dit programma je zal helpen om je hoogsensitieve kind beter te begrijpen dat ik er 100% achter sta met deze opmerkelijke garantie:

Je krijgt 30 dagen om ALLE materialen door te nemen – en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het me weten – en je krijgt elke cent terug! Geen vragen, geen hoofdpijn, geen gedoe! Ik ben niet zo moeilijk. 🙂

Wat andere ouders zeggen over dit programma

Jule & Sammie
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen. Het heeft ons veel waardevolle uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. De oefeningen en handvatten in het programma hebben we thuis ingezet om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Grip op hoogsensitiviteit
recensie
“Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.”
Amanda Over haar dochter, 7 jaar
marieke-hart
“Josja was erg prettig in de begeleiding van onze hooggevoelige dochter. Op een vriendelijke en duidelijke manier heeft ze ons geholpen met zowel reflecties als praktische tips en oefeningen. Ze heeft duidelijk veel kennis van en ervaring met hooggevoelige kinderen.”
Marieke Hart
Helen-van-barneveld
“Sessies met Josja zijn zeer waardevol. Ze geeft ons als ouders handvatten mee. Ook kijkt ze van alle kanten naar de situatie van onze dochter om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarmee ons als ouders en onze dochter te helpen. Ondanks de online meetings voelt het zeer vertrouwd en veilig, alsof er geen beeldscherm tussen zit.”
Helen Van Barneveld

GRIP op hoogsensitiviteit programma

 • Ontdek alles over je hoogsensitieve kind!
 • Ontdek hoe je je kind écht kunt helpen
 • Krijg inzicht in je kind en met handvatten waarmee je de balans kan behouden bij je kind

€167

Nu slechts: €127!

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
“Een tijd geleden liepen we er tegenaan dat de school van onze zoon (6) zich zorgen maakte om zijn ontwikkeling. Wij hebben Josja gevraagd om met ons mee te kijken. Hoe kijkt een onafhankelijke professional naar onze zoon? We wilden heel graag een zo zuiver mogelijk beeld krijgen van hoe onze zoon het deed in de klas. Het heeft ons heel veel goed gedaan om Josja mee te laten kijken. Het lukt de school nu om anders naar onze zoon te kijken. Als hij een probleem ergens mee heeft weet de juf dat hij het ergens moeilijk mee heeft, iets niet snapt of iets niet rechtvaardig vindt.”
Mohamed Hulp bij problemen op school
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling

Veel gestelde vragen

“Ik weet al veel over hoogsensitiviteit. Leer ik nog van jouw programma?”

Ja! Of je nou veel of weinig weet over hoogsensitiviteit: je gaat zeker nog leren! Dat komt omdat ik niet alleen informatie met je deel over hoogsensitiviteit, maar je ook heel gericht in kaart laat brengen wat jouw kind nodig heeft om in balans te komen en te blijven. Ik geef je hier o.a. een aantal instrumenten voor die ik gebruik tijdens mijn ouderbegeleidingstrajecten, zoals een gevalideerde Hoogbegaafdheids-scale, een prikkelverwerkingslijst die door prikkelverwerkingstherapeuten wordt gebruikt en nog veel meer!

“Wat als ik technische hulp nodig heb?”

Dan ben ik er voor je! Stuur me een mailtje en ik ga direct met je meekijken hoe ik je vraag kan beantwoorden. Niets zo vervelend als er bijvoorbeeld iets misgaat met inloggen. Toch?

“Krijg ik altijd toegang tot jouw programma?”

Absoluut. Zodra je het programma hebt aangeschaft heb je onbeperkt toegang tot het programma. Dus het houdt niet na 1 jaar op. Dat zou wat zijn.

“Wat is je restitutiebeleid?”

Als jij het idee hebt dat je niets bijleert met mijn programma of geen nieuwe inzichten opdoet om je kind minder overprikkeld te laten raken, dan gaan we dat rechtzetten. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en dan regelen we het.

“Hoe werkt het precies?”

Je krijgt na aankoop meteen toegang tot mijn online leeromgeving en dan heb je ook direct toegang tot alle lessen van Grip op hoogsensitiviteit. Daar kan je vervolgens mee aan de slag wanneer jij wil!

“Wat het programma eerst niet veel duurder?”

Ja, wat goed gezien! Omdat veel ouders meer over hoogsensitiviteit en over overprikkeling willen leren, maar niet een heel hulpprogramma hoeven, bied ik het programma nu aan in een afgeslankte vorm. De kern is behouden en het is nu voor veel meer ouders aantrekkelijk. En dat tegen een hele aantrekkelijke prijs 🙂

Heb je een andere vraag?

Stuur me dan een email hier. Ik help je graag!

Meer weten? Twijfel je nog?

Neem alvast een vrijblijvend kijkje in mijn online programma! Dan krijg je een goed beeld van wat je kan verwachten + direct een aantal gratis tips en tools 🙂