Het Grip Op Thuis Programma

Leer waar het gedrag van je kind vandaan komt en ontdek wat jouw hoog sensitieve kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en fijn te voelen 🙂

Je weet al dat je kind heel gevoelig is. Daar heb je al informatie over verzameld en je hebt verschillende tips and tools ingezet. Maar het voelt nog niet compleet. De handleiding is nog niet af.

Er is nog te veel gedrag waar je het antwoord niet op hebt en je kind heeft te veel lastige momenten.

Om deze reden heb ik een compleet ouderbegeleidingstraject ontwikkeld waarin ik je alles leer zodat je écht (be)grip krijgt op en voor je kind.

Wat je mag verwachten van dit programma?

 1. 4 Maanden lang mijn persoonlijke begeleiding en advies
 2. Compleet begeleidingsprogramma waarbij je met een klein clubje andere ouders ontdekt wat jouw kind nodig heeft en wat voor jouw kind werkt.
 3. Dat ik alles zal doen om een goed beeld van jullie kind te vormen, zoals bellen met de juf, de fysiotherapeut, vragenlijsten afnemen, deze analyseren…etc.
 4. 7 online groepssessies, 4 individuele oudergesprekken + strippenkaart van 5 uur en tussendoor huiswerk.
 5. 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle video’s, oefeningen en instructies uit mijn uitgebreide online leeromgeving.
 6. Snel beginnen, niet maandenlang wachten voordat er plek is.

Hoe fijn zou het zijn als je makkelijker opvoedkundige uitdagingen ombuigt zodat er weer ruimte voor rust en plezier is?

Strippenkaart!

Waarmee je mij 5 uur kan inzetten om mij bijvoorbeeld aan te laten sluiten bij een groot overleg op school of voor extra oudergesprekken of sessies met je kind….Net wat jullie willen.

“Wij deden mee aan het traject Grip op thuis om onze zoon beter te begrijpen en te helpen en weer rust in de thuissituatie te krijgen. Hij raakte heel snel overprikkeld en had veel spanning en stress. We zochten handvatten zodat hij zich fijner zou voelen en daarmee wij als gezin ook. Als ouders, maar ook onze zoon begrijpen nu veel beter hoe het in zijn hoofd werkt en waarom hij zo snel uit balans is. En wat hij nodig heeft om zich fijner te voelen. We hebben tijdens het traject praktisch handvatten gekregen die hem en daarmee ons gezin helpen. Hoewel het traject al is afgelopen, komt onze zoon nog steeds bij Josja en wordt hij en wij als ouder nog begeleid. Josja is ook intensief betrokken bij de afstemming met de school over wat onze zoon nodig heeft. En heeft ze een “wat heeft hij nodig” boekje gemaakt voor op school maar natuurlijk ook voor thuis. Wij en onze zoon voelde ons direct op ons gemak bij Josja en zijn heel blij dat we na een lange zoektocht voor hulp bij haar terecht zijn gekomen.”
Niels en Annelies Grip op thuis programma

Hoe ik jou ga helpen

Om jullie goed te helpen is het nodig dat we weten welke situaties bij je kind (en jullie) voor veel stress zorgen.

Die gaan we als eerste in kaart brengen.

Ik ga jullie ook snel in het traject vragen om enkele vragenlijsten in te vullen en ik leg alvast een lijntje met de leerkracht van jullie kind.

Hoe je kind prikkels verwerkt maakt uit

Het is ook belangrijk dat we weten hoe jouw kind prikkels verwerkt.

Ik ga jullie hiervoor een vragenlijst laten invullen en mede op basis hiervan kan het zijn dat ik jullie een bezoekje laat brengen aan één van de prikkelverwerkingstherapeuten met wie ik werk.

Het kan ook zijn dat we met elkaar een prikkeldieet gaan opstellen.

We doen wat nodig is.

Emotionele ontwikkeling in kaart

Enige kennis van de emotionele ontwikkeling van jullie kind ga ik je ook geven.

Die gaan we ook in kaart brengen.

Daar heb je veel aan, omdat het je hele concrete adviezen geeft in hoe je je kind vervolgens het beste begeleidt.

Als er meer speelt

Je doet niet voor niets mee aan mijn programma en ik vind ook echt dat je van mij mag verwachten dat ik het zie als er bijvoorbeeld autisme of hoogbegaafdheid o.i.d. speelt.

Handvatten en toewijding

Tijdens de 4 maanden dat we met elkaar optrekken gaan jullie met de tips en adviezen aan de slag en ontdekken we met elkaar wat werkt voor jullie kind.

En als je meedoet aan dit programma mag je rekenen op mijn volle toewijding.

Ik zal er namelijk alles aan doen om jouw kind te snappen en dit goed over te dragen aan jullie.

Want je kind blij = jullie blij = ik blij.

Wat andere ouders zeggen over dit programma

“Na lange tijd struggelen en niet weten wat er aan de hand was, eindelijk de juiste hulp gevonden! Het wordt ons steeds duidelijker wat onze dochter nodig heeft om zich beter te voelen… dankjewel Josja voor al je hulp”
Hedwig
“Josja is een hele prettige coach die onze dochter, en daarmee ons, helpt in het omgaan met situaties die voor haar lastig zijn!”
Igor Dzambo
“Vandaag een fijn gesprek gehad met Josja. Josja heeft mij inzicht gegeven hoe om te gaan met mijn zoon .
Ik ben bewuster naar mijn zoon gaan kijken en observeren. Ik kan nu veel sneller zien wat er stress oplevert .
Op schoolgebied denkt Josja graag mee zodat een schooldag fijner kan verlopen voor mijn zoon.
Kortom ik ben enorm blij dat wij bij Josja terecht zijn gekomen.”
Simone
Mohamed
“Een tijd geleden liepen we er tegenaan dat de school van onze zoon (6) zich zorgen maakte om zijn ontwikkeling. Wij hebben Josja gevraagd om met ons mee te kijken. Hoe kijkt een onafhankelijke professional naar onze zoon? We wilden heel graag een zo zuiver mogelijk beeld krijgen van hoe onze zoon het deed in de klas. Het heeft ons heel veel goed gedaan om Josja mee te laten kijken. Het lukt de school nu om anders naar onze zoon te kijken. Als hij een probleem ergens mee heeft weet de juf dat hij het ergens moeilijk mee heeft, iets niet snapt of iets niet rechtvaardig vindt.”
Mohamed

Voordelen van dit unieke Grip Op Thuis programma

 • Je hebt 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Er zitten handige oefeningen bij die je direct kunt gaan gebruiken samen met je kind. En, ze zijn leuk om te doen!
 • Ondanks mijn Aanname Stop en enorm lange wachtlijst kun je nu tóch bij mij aan de slag
 • Het werken in kleine veilige groepjes versnelt en vergroot jouw totale leerervaring, vanuit herkenning , delen en reflecteren met deelgenoten
 • Je hoeft je kind niet lastig te vallen met therapie of coaching en je kan toch effectief je kind helpen
 • Hulp Op-Maat voor jouw kind en jouw persoonlijke uitdagingen als ouder
 • Je leert hoe je nog beter hoe je kan inspelen op wat jullie kind nodig heeft
 • Jarenlange succesvolle praktijk ervaring op het gebied van complexe opvoedkundige vraagstukken
 • Advies en ondersteuning, indien gewenst, in contact met school of andere instanties
 • Speciaal geschikt voor alle ouders met kinderen in de leeftijd tussen 3 en 14 jaar
 • Gedurende 4 maanden lang kun je al je vragen aan mij stellen en leer je van situaties van andere ouders in de groep
 • Je kunt na het volgen van dit programma je kind beter begrijpen, beter ondersteunen en makkelijker opvoedkundige uitdagingen ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is

Niet goed geld terug!

Ik ben er zo zeker van dat dit programma je zal helpen om je hoogsensitieve kind beter te begrijpen dat ik er 100% achter sta met deze opmerkelijke garantie:

Je krijgt 30 dagen om ALLE materialen door te nemen – en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het me weten – en je krijgt elke cent terug! Geen vragen, geen hoofdpijn, geen gedoe! Ik ben niet zo moeilijk. 🙂

Plus deze 2 extra bonussen

Volledige toegang tot mijn online leeromgeving

Als extra BONUS krijg je een 1 jaar lang volledige toegang tot mijn meest succesvolste oefeningen, informatieve video’s, checklists en stappenplannen in mijn online leeromgeving. Zodat je heel gemakkelijk informatie kan nalezen, nakijken en gerichte tools en opdrachten kan uitprinten en uitvoeren.

Product uit Shop

In mijn shop verkoop ik slaap-tunnels, die helpen bij overprikkeling, piekergedachten en onrust. Als je meedoet krijg je er een GRATIS.

Krijg direct toegang

Start vandaag nog met het beter begrijpen van je kind en krijg weer GRIP op de situatie!

Grip Op Thuis programma

 • Ontdek hoe je je kind écht kunt helpen
 • Krijg inzicht in je kind en met handvatten waarbij je dagelijkse situaties tegemoet kunt treden
 • Krijg weer rust en vertrouwen in je gezin en in het plezier maken met je kind
 • Krijg het gevoel terug dat je het aan kan en jezelf als waardevolle ouder kunt zien

€2997

Nu: €2697

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
“Sessies met Josja zijn zeer waardevol. Ze geeft ons als ouders handvatten mee. Ook kijkt ze van alle kanten naar de situatie van onze dochter om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarmee ons als ouders en onze dochter te helpen. Ondanks de online meetings voelt het zeer vertrouwd en veilig, alsof er geen beeldscherm tussen zit.”
Helen van Barneveld
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling

Veel gestelde vragen

“Krijg je wel écht goed beeld van ons kind?”

Absoluut. Ik ga niet alleen af of jullie verhaal, maar ik zal ook contact leggen met de leerkracht van je kind en eventuele eerdere begeleiders. Als het nodig is plannen we ook een observatie op school of komt je kind bij mij langs op de praktijk voor enkele diagnostische sessies. Ik werk daarbij ook veel samen met prikkelverwerkingstherapeuten en die schakelen we in als ik hier aanleiding toe zie.

“Ik weet al veel over hoogsensitiviteit, heeft jouw programma nog wel een meerwaarde voor mij.”

Wat goed dat je al zo veel weet! Je gaat zeker weten nog heel veel uit dit programma halen, omdat we niet alleen naar hoogsensitiviteit kijken, maar heel breed gaan kijken naar jouw kind. Dus ook naar de emotionele ontwikkeling van je kind, de prikkelverwerking, de algemene informatieverwerking en nog veel meer. En ik sluit aan met mijn adviezen aan bij waar jullie staan. Je mag echt maatwerk verwachten. 😊

“Ik heb het online programma Grip op hoogsensitiviteit al gekocht, leer ik dan nog iets van Grip op thuis?

Super dat je dit programma al hebt aangekocht. Zeker als je er al mee aan de slag bent gegaan gaat je dit alleen juist helpen om nog meer uit dit programma te halen. Ik kan met jou dan sneller en dieper doorpakken en mogelijk zelfs grotere stappen zetten!

“Wat als we later toch coaching voor ons kind willen, kan dan dan?”

Ja! Zodra je meedoet aan dit programma en je we komen erachter dat we ook echt met jouw kind zelf aan de slag moeten, dan gaan we dat doen. Ook al is mijn agenda vol, links- of rechtsom, ik vind een plekje.

Heb je een andere vraag?

Stuur me dan een email hier. Ik help je graag!

Meer weten? Twijfel je nog?

Boek dan in mijn agenda een moment in zodat we online kennis kunnen maken
en ik alle vragen die je hebt kan beantwoorden.