Online programma Strijd in huis

Stop de strijd met je kind en ontdek welke aanpak wél werkt en hoe je vanaf vandaag grip krijgt op de thuissituatie 👈🏼

schermen_videostrijdinhuis_landing-01
Een sensitief kind opvoeden is niet altijd even makkelijk. Het kan zelfs loodzwaar zijn. Want wat als je dagelijks strijd met je kind hebt en het je ontbreekt aan de juiste handleiding om de discussies en ruzies te stoppen?
Hoe fijn zou het zijn als je die handleiding wél hebt. En denk je in: hoe zou het zijn als het opvoeden weer makkelijk zou gaan?
Speciaal voor ouders zoals jij heb ik een online programma ontwikkeld waarin ik je alles leer zodat het weer makkelijk verloopt. Het is een programma waardoor je je kind beter leert kennen en het geruzie achter je kan leten.

Wat je mag verwachten van dit programma?

 1. Dat ik je help te zien waarom je kind ongewenst gedrag laat zien. Plus
 2. een effectief oplossingsmodel waarmee je huidige en toekomstige problemen met je kind kan oplossen. En
 3. grondige uitleg en oefeningen zodat je dit model zelf kan toepassen.
 4. Dat dagelijkse gezelligheid en plezier de boventoon gaan voeren thuis.
 5. 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle video’s, oefeningen, quick fixes en tips & trics van dit programma.
 6. Direct beginnen, in je eigen tijd, vanuit je eigen huis. Zelfstandig, maar toch ‘samen’ met mij.

Benieuwd wat andere ouders zeggen over dit programma? Lees hun reacties hieronder.
“Onze zoon van 9 was voor ons lange tijd een raadsel. Waarom werd hij steeds zo boos? We wilden hem zo graag helpen, maar eindigden zelf ook iedere keer weer boos. Handvatten hadden we nodig en daarom kozen we voor dit programma. Hoewel het online is en we Josja niet in real live hebben ontmoet, voelt het van wel en is deze cursus voor ons goud gebleken. Nu weten we waar onze zoon moeite mee heeft en wat wij kunnen doen om hem te helpen. Dit voelt goed. Het geeft ons rust en het is inmiddels een stuk minder gespannen in huis. Voor ons is Strijd in huis heel goed geweest, we hebben er veel aan!”
Siebren & Anouk Tevreden ouders
Mohamed
“Een tijd geleden liepen we er tegenaan dat de school van onze zoon (6) zich zorgen maakte om zijn ontwikkeling. Wij hebben Josja gevraagd om met ons mee te kijken. Hoe kijkt een onafhankelijke professional naar onze zoon? We wilden heel graag een zo zuiver mogelijk beeld krijgen van hoe onze zoon het deed in de klas. Het heeft ons heel veel goed gedaan om Josja mee te laten kijken. Het lukt de school nu om anders naar onze zoon te kijken. Als hij een probleem ergens mee heeft weet de juf dat hij het ergens moeilijk mee heeft, iets niet snapt of iets niet rechtvaardig vindt.”
Mohamed Hulp bij problemen op school
Jule & Sammie
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling
Ula
“Wij hebben een zoon van 8 jaar die hoogbegaafd is en veel moeite heeft met het aangeven van zijn eigen grenzen. Josja helpt hem om te ervaren waar zijn persoonlijke grenzen zijn en voor ons als ouders wordt het duidelijk hoe we hem hierin kunnen ondersteunen en bijsturen. Onze zoon is in ontwikkeling! Hij heeft inzicht gekregen in de reden waarom het belangrijk is om zijn grenzen aan te geven en ontdekt dat zijn eigen nieuwe aanpak hem meer controle geeft. Langzaam maar zeker groeit zijn zelfvertrouwen hierin, waardoor hij zich niet meer zo verloren voelt in zijn emoties.”
Ula Methode Onzichtbare Rugzakje

Hoe ik jou ga helpen

Fase 1. De voorbereidende fase

Het programma Strijd in huis is opgebouwd uit 3 fases. In fase 1 leer je hoe je kunt bepalen waar je moet beginnen. Je krijgt hulpmiddelen en tips die je hierbij kunt inzetten.

D.m.v. een aantal concrete opdrachten ga je inzoomen op het gedrag van je kind.

En je ontdekt waarom jouw kind ongewenst gedrag laat zien.

Jouw kind heeft hier altijd een reden voor. Vaak is het een eye-opener om te ontdekken wat de reden(en) bij jouw kind zijn.

En ook jij bent onderdeel van de strijd en daarmee ook onderdeel van de oplossing. Ik laat je daarom ook kijken naar jouw aandeel in het geheel.

Samengevat: ik laat je anders kijken naar het gedrag van je kind. Je kijk wordt milder en begrijpender. Oplossingen dienen zich ook als vanzelf aan.

Deze eerste module is de blauwdruk om toe te werken naar de oplossing van de strijd die je met je kind hebt.

Fase 2. Aan de Slag met De Oplossing

Nu je weet waarom je kind bepaalt gedrag laat zien geef ik je 10 Quick Fixes. Dit zijn stuk voor stuk oplossingen waar je vaak niet aan denkt, maar die direct voor het verdwijnen van het ongewenste gedrag zorgen.

Soms is er geen quick fix. Wat moet je dan? Dat komt ook aan bod in deze fase.

Ik kijk met jou naar wat je mag verwachten van je kind in een bepaalde situatie en help je om, indien nodig, afspraken te maken die kans van slagen hebben.

Met behulp van de hulpmiddelen, checklist en voorbeelden, kun je concreet ieder gedrag van je kind ombuigen naar gewenst gedrag.

Fase 3. Verankeren en Verfijnen

Verfijnen en de puntjes op de i zetten is waar deze fase over gaat.

Deze fase helpt je om de oplossing die je geleerd hebt, vol te houden en tot een succes te maken.

Er zijn bijvoorbeeld best een aantal valkuilen waar je als ouder in kan trappen. Die zorgen ervoor dat de bedachte oplossing zijn werk niet doet.

Ik help je hier niet meer in te trappen.

Je leert in deze fase ook:

 • hoe je voorkomt dat je ingaat op het verzet van je kind en
 • hoe je de ‘rode kaart’ methode kunt inzetten.
 • hoe je de voortgang van het proces meet.

Na het afronden van deze fase heb je veel meer inzicht in je kind + een effectief model waarmee je ook toekomstige problemen kan oplossen.

Want je kind blij = jullie blij = ik blij.

Wat zit erin het programma?

 • 9 modules boordevol informatie, tips & trics om de strijd met je kind te verminderen
 • Wat je vooral niet moet doen
 • Hoe je je kind betrekt bij het veranderen van gedrag
 • Hoe jij de sleutel kan zijn in het stoppen van de strijd
 • Waar je rekening mee moet houden als angst de reden is voor het gedrag van je kind
 • Hoe je beloningen & consequenties inzet die aansluiten bij jouw kind
 • Huiswerkopdrachten en vervolgstappen
 • Quick Fixes: makkelijke oplossingen
 • Een andere kijk naar je kind

“Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.”
Amanda Over haar dochter, 7 jaar

Voordelen van dit unieke Strijd in huis programma

 • Je hebt 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Heldere uitleg, vaak met video's en extra toelichting.
 • Meteen resultaat met deze effectieve aanpak. Pas toe en zie de verandering van gedrag, bij je kind, meteen.
 • Dé oplossing die voor je gaat werken en blijft werken.
 • Voor ouders met kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar
 • Dit programma is volledig in lijn met jarenlange succesvolle praktijk ervaring op het gebied van opvoeding & gedrag.
 • Na het volgen van dit programma kun je 'voorbij' het gedrag van je kind kijken & milder reageren.

Niet goed geld terug!

Ik ben er zo zeker van dat dit programma je zal helpen om je hoogsensitieve kind beter te begrijpen dat ik er 100% achter sta met deze opmerkelijke garantie:

Je krijgt 30 dagen om ALLE materialen door te nemen – en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het me weten – en je krijgt elke cent terug! Geen vragen, geen hoofdpijn, geen gedoe! Ik ben niet zo moeilijk. 🙂

Strijd in huis programma

 • Ontdekken waar de sleutel ligt tot ander gedrag
 • Inzicht in je kind en met een effectieve aanpak gedrag van je kind tegemoet treden
 • Voel je weer een blije fijne ouder voor je kind
 • Plezier maken met je kind en rust ervaren in je gezin

€350

Nu: €227

 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
“Een tijd geleden liepen we er tegenaan dat de school van onze zoon (6) zich zorgen maakte om zijn ontwikkeling. Wij hebben Josja gevraagd om met ons mee te kijken. Hoe kijkt een onafhankelijke professional naar onze zoon? We wilden heel graag een zo zuiver mogelijk beeld krijgen van hoe onze zoon het deed in de klas. Het heeft ons heel veel goed gedaan om Josja mee te laten kijken. Het lukt de school nu om anders naar onze zoon te kijken. Als hij een probleem ergens mee heeft weet de juf dat hij het ergens moeilijk mee heeft, iets niet snapt of iets niet rechtvaardig vindt.”
Mohamed Hulp bij problemen op school
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling

Veel gestelde vragen

“Mijn kind is niet hoogsensitief. Is het programma dan geschikt voor ons?”

Absoluut. Hoewel ik gespecialiseerd ben in hoogsensitieve kinderen werk ik ook dagelijks met kinderen die dit niet zijn, maar wel vastlopen thuis. Dit programma is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met gevoelige kinderen, daar past jouw kind ook onder.

“Kunnen we de strijd echt oplossen zonder jouw 1-op-1 begeleiding?”

Ik snap je vraag, maar het oplossen van strijd met je kind zal je voor het grootste deel zelf moeten doen. Natuurlijk is het fijn als er dan iemand met je meekijkt en meedenkt. Daarom juist dit programma. Je zal zien dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik neem je stap voor stap mee in het proces om anders naar je kind te kijken en ongewenst gedrag te verminderen.

“Wat als ik technische hulp nodig heb?”

Dan ben ik er voor je! Stuur me een mailtje en ik ga direct met je meekijken hoe ik je vraag kan beantwoorden. Niets zo vervelend als er bijvoorbeeld iets misgaat met inloggen. Toch? 😉

“Wat is je restitutiebeleid?”

Als jij het idee hebt dat je niets bijleert met mijn programma of geen nieuwe inzichten opdoet om je kind minder overprikkeld te laten raken, dan gaan we dat rechtzetten. Stuur me binnen 30 dagen een mailtje en dan regelen we het.

“Hoe werkt het precies?”

Je krijgt na aankoop meteen toegang tot mijn online leeromgeving en dan heb je ook direct toegang tot alle lessen van Strijd in huis. Daar kan je vervolgens mee aan de slag wanneer jij wil!

Heb je een andere vraag?

Stuur me dan een email hier. Ik help je graag! 😄