Doorbreek de strijd rondom schermgebruik

Zit jouw kind dagelijks veel op schermen? Zoek je steeds naar manieren hoe daar mee om te gaan? Ervaar je dat je kind ander gedrag gaat vertonen? Maak je je zorgen over de impact van téveel schermtijd? Start nu met het Online Schermstrijd Programma en ontdek hoe je de controle over schermgebruik weer terug kunt pakken.

Jarenlange ervaring met complexe opvoedkundige vraagstukken.

Ik ben coach en trainer op het gebied van complexe opvoedkundige vraagstukken. Sinds 2012 ben ik mezelf gaan specialiseren in hoogsensitiviteit en daarnaast begeleid ik dagelijks ouders en gezinnen die een hulpvraag hebben op diverse opvoedkundige vlakken.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van jongeren met autisme en een aantal jaren lang werkte ik als oplossingsgericht coach en trainer voor het basisonderwijs.

Door mijn jarenlange ervaring en toewijding ben ik inmiddels uitgegroeid tot een expert op het gebied gedrag en opvoeding bij kinderen en heb ik veel specialistisch kennis van het effect van schermgebruik op kinderen en complex gedrag in thuissituaties.

Ik ben nieuwsgierig naar jou en ik kijk er naar uit om samen te gaan werken aan jouw gezinsgeluk!

Josja

handen_bloem_los.png

Pak Controle

Je ontdekt wat er nodig is om de controle te krijgen en te behouden. Je past de tips toe.

handen_bloem_los.png

Vergroot Kennis

Je begrijpt hoe het brein reageert op schermgebruik en handelt vanuit die kennis.

handen_bloem_los.png

Heldere afspraken

Je kunt heldere afspraken maken en hebt grip op de naleving. Duidelijk voor je kind en geen gemopper meer.

Scherm, Brein & Gedrag

Het programma SchermStrijd bestaat uit verschillende modules en één ervan geeft je helder inzicht in hoe een brein, in het bijzonder een kinderbrein, reageert op schermgebruik. Wanneer is schermgebruik te lang? Wat is het effect hiervan op het brein van je kind? Verder ontdek je wat de invloed van schermgebruik kan zijn op het gedrag van een kind. En hoe dit zich uit naar jou als ouder toe. Je leert hierdoor het gedrag dat je kind laat zien te begrijpen en vanuit rust en controle te reageren.
schermstrijd
2a(white)-33-01

Afspraken die werken.

Wil jij ook heel graag dat het soepeler gaat tussen jou en je kind vóór, tijdens en direct na het gebruik van schermpjes? Wat je tot nu toe geprobeerd hebt, leidt dagelijks tot strijd en soms wellicht tot aggressief of brutaal gedrag van je kind?  Je voelt je een slechte ouder omdat je vanuit onmacht en irritatie gaat reageren? Dan maar consequenties inzetten, maar ook dat leidt niet tot het gewenste resultaat. Met diverse modules in dit programma ga ik je precies daarmee helpen. Je leert waarom afspraken maken belangrijk is en hoe je succesvolle afspraken maakt. Ook ga ik in op het gebruik van de mobiele telefoon, bij jongere kinderen én oudere kinderen. Na het volgen van het programma, kun je duidelijke afspraken maken, die werken, zonder gemopper!

Schermgebruik & HSP

Is jouw kind wellicht hoogsensitief en vraag je je regelmatig af wat de invloed van schermgebruik op je kind is? Is het juist goed en leidt het tot ontspanning of werkt het averrechts en raakt je kind overprikkeld? Welke sociale mediaproblemen komen bij hoogsensitieve kinderen vaak voor? Deze vragen en meer, worden behandeld in de module Schermgebruik en Hoogsensitiviteit. Je ontdekt wat de vier meest voorkomende problemen zijn. Leert hoe je hoogsensitieve kind de informatie van schermpjes verwerkt en wat het effect is op de gevoeligheid van je kind. Deze module geeft je meer inzicht en begrip zodat je dit mee kunt nemen naar de modules over afspraken maken.
overprikkeling-schermgebruik-01
Wat tref je aan in het Online SchermStrijd Programma?
handen_bloem_los.png

Ontstaan Strijd & Ruzie

Waardoor ontstaat die strijd en ruzie nou eigenlijk precies. Deze informatie leert je anders kijken naar de daadwerkelijke oorzaak.

handen_bloem_los.png

Invloed op gedrag

Inzicht op wat schermgebruik met het brein van je kind doet en informatie over het effect daarvan op het gedrag.

handen_bloem_los.png

Zijn afspraken nodig?

Informatie over waarom afspraken over schermgebruik nodig zijn en wat het oplevert.

handen_bloem_los.png

Hoe maak je afspraken

Concrete direct toepasbare tips en instructies over het maken van afspraken over schermgebruik. Pas het toe en ervaar direct het effect.

handen_bloem_los.png

Schermpjes in de Ochtend

Wat doet het gebruik van schermpjes in de ochtend met je kind. Door inzicht kun je uitleggen aan je kind waarom je bepaalde keuzes maakt.

handen_bloem_los.png

Overstuur door Sociale Media

Ontdek wat het effect is van de bloodstelling aan sociale media, op jouw kind. Leer dat bepaald gedrag hiervan af te leiden is.

handen_bloem_los.png

Kind Mediawijzer maken

Ontdekt wat je samen met je kind kunt bespreken en hoe, zodat je kind media wijzer wordt.

handen_bloem_los.png

Verslaafd aan Media?

Wanneer is een kind verslaafd aan sociale media? Ontdek met deze test of jouw kind verslaafd is aan sociale media.

handen_bloem_los.png

BONUSMODULES

Modules Overprikkeling tegengaan & Sociale Media en de ontwikkeling van eigenwaarde, ontvang je als BONUS bij dit programma.

Amanda, over dochter 7 jaar

Toen ik met Josja besloot te gaan samenwerken, was er eigenlijk op dat moment geen directe aanleiding voor extra hulp. Onze dochter zat voor haar doen best goed in haar vel. Maar ik volgde Josja al een tijdje online en was toch wel benieuwd wat zij voor onze dochter kon betekenen.

Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat.

Ik dacht altijd dat onze dochter hoogsensitief was, nee ik wist het zeker. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.

Extra voordelen van dit Online SchermStrijd Programma
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Alle modules bevatten heldere uitleg, vaak met video's en extra toelichting.
 • Er zitten handige documenten in dit programma waarmee je direct aan de slag kunt om schermstrijd te stoppen.
 • Je zult snel resultaat gaan ervaren wanneer je start en toepast wat je leert en krijgt aangereikt.
 • Dit is dé manier om aan de slag te gaan om de strijd rondom schermgebruik. Niet duur, moeilijk of lange termijn gericht.
 • Voor alle kinderen in de leeftijd tussen 4 en 16 jaar werkt dit programma uitstekend.
 • Dit programma is volledig in lijn met jarenlange succesvolle praktijk ervaring.
 • Heb je vragen over schermgebruik? Geen probleem! Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden.
 • Na het volgen van dit programma heb jij als ouder zicht op de invloed van schermgebruik en heb je de controle terug zodat er weer ruimte voor rust en plezier is.
schermstrijd_maskerbloem_online
€ 350,-

SchermStrijd

 • Je hebt vanuit rust, controle over het schermgebruik van je kind.
 • Door meer kennis & begrip kun je afspraken die werken.
 • Je kind stopt zonder gemopper of aggressief gedrag.
 • Schermpjes bepalen niet langer de sfeer in huis.
Dit is een uiterst compleet programma online wat je direct resultaat oplevert mbt schermgebruik thuis. Je profiteert van jarenlange ervaring van een top-expert op het gebied van schermgebruik & complexe opvoedkundige vraagstukken.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor dit online programma. Het bevat mijn allerbeste handvatten, tips en technieken die mij al jaren lang tevreden ouders en kinderen opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat met je kind ook behaalt.

Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar te mailen.

De strijd rondom schermgebruik nu meteen stoppen? Start dan nu!
schermstrijd_maskerbloem_online