Week van de HSP

Dit jaar had Nederland voor de 2e keer de ‘week van de HSP’!
In deze week waren er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht werd gebracht. In 2022 wordt de week gehouden van 13 t/m 19 juni. Houd onze Facebook– en Instagram in de gaten om de ontwikkelingen over deze week te volgen!

Josja Koelink

Waarom een week van de HSP?

Hoewel er steeds meer aandacht voor hoogsensitiviteit is merken wij dat er nog steeds misverstanden bestaan over dit onderwerp.

Door een week van de HSP te organiseren vergroten we de waardering en (h)erkenning van hoogsensitieve personen (HSP) en dragen we eraan bij dat ze hun talenten beter weten in te zetten, want HSP hebben de maatschappij veel te bieden. 😊

Tijdens de Week van de HSP zijn er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. Alle activiteiten staan in een kalender op www.weekvandehsp.nl 

Ben jij een professional en wil je met jouw bedrijf of praktijk ook meedoen aan deze week? Superleuk! Op www.weekvandehsp.nl kan je jouw activiteit op de agenda laten zetten.

Wat gaan we doen?

In het hele land worden activiteiten aangeboden waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. Er zullen webinars worden gegeven, lezingen, workshops en nog veel meer. In de agenda die we hiervoor gemaakt hebben kun je zien wat er zoal wordt georganiseerd. Het is leuk om te kijken wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd en hier aan mee te doen. Ook kan je meedoen aan deze week door bijvoorbeeld een HSP-poster of een boek over het hoogsensiteve kind aan de leerkracht van je kind te geven. Er zijn heel veel manieren om mee te doen.

De organisatie

De Week van de HSP wordt georganiseerd door de kerngroep HSP-professionals. Dit is een groep HSP-professionals die een bijdrage wil leveren aan meer waardering en (h)erkenning van hoogsensitiviteit in Nederland. De groep bestaat uit de volgende leden: Janneke van Olphen, Esther Bergsma, Josja Koelink, Annelyn de Boer, Henk-Jan van der Veen, Susan Marletta Hart en Jaqueline Pama. Meer weten over de kerngroep? Klik dan hier.

Janneke-van-Olphen_small
Janneke van Olphen
EnVie
Website
mb-josja-header-los
Josja Koelink
De Maskerbloem
Website
esther-bergsma
Esther Bergsma
Hoogsensitief.NL
Website
over-susan-header
Susan Marletta Hart
Susan Marletta Hart
Website
over-annelyn
Annelyn de Boer
Annelyn de Boer – coaching
Website
Jaqueline-pama-hooggevoeligheelgewoon-300x300
Jaqueline Pama
Hooggevoelig Heel Gewoon
Website
Henk-jan-300x300
Henk-Jan van der Veen
Landelijk Informatiepunt Hoogs Sensitieve Kinderen
Website

Wij zijn lid van: