14 tot en met 20 juni 2021Week van de HSP

Dit jaar had Nederland zijn eerste ‘week van de HSP’!
In deze week waren er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht werd gebracht. Komend jaar wordt de week gehouden van 14 t/m 20 juni. Houd onze Facebook- and Instagrampagina’s in de gaten om de ontwikkelingen over deze week te volgen!

Waarom een week van de HSP?

Hoewel er steeds meer aandacht voor hoogsensitiviteit is merken wij dat er nog steeds misverstanden bestaan over dit onderwerp.
Door een week van de HSP te organiseren vergroten we de waardering en (h)erkenning van hoogsensitieve personen (HSP) en dragen we eraan bij dat ze hun talenten beter weten in te zetten, want HSP hebben de maatschappij veel te bieden.

Tijdens de Week van de HSP zijn er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. Alle activiteiten staan in een kalender op www.weekvandehsp.nlĀ 

Ben jij een professional en wil je met jouw bedrijf of praktijk ook meedoen aan deze week? Superleuk! Op www.weekvandehsp.nl kan je jouw activiteit op de agenda laten zetten.

Tot de Week van de HSP!

Week van de hsp
writing-923882_1920

Wat gaan we doen?

In het hele land worden activiteiten aangeboden waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. Er zullen webinars worden gegeven, lezingen, workshops en nog veel meer. In de agenda die we hiervoor gemaakt hebben kun je zien wat er zoal wordt georganiseerd. Het is leuk om te kijken wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd en hier aan mee te doen. Ook kan je meedoen aan deze week door bijvoorbeeld een HSP-poster of een boek over het hoogsensiteve kind aan de leerkracht van je kind te geven. Er zijn heel veel manieren om mee te doen.

Doe je mee?

De organisatie

De Week van de HSP wordt georganiseerd door de kerngroep HSP-professionals. Dit is een groep HSP-professionals die een bijdrage wil leveren aan meer waardering en (h)erkenning van hoogsensitiviteit in Nederland. De groep bestaat uit de volgende leden: Janneke van Olphen, Esther Bergsma, Josja Koelink, Annelyn de Boer, Henk-Jan van der Veen, Susan Marletta Hart en Jaqueline Pama. Meer weten over de kerngroep? Klik dan hier.
janneke-van-olphen-300x300
Naam: Janneke van Olphen
Praktijk: EnVie
www.gevoeligheidgrootbrengen.nl
HSP coach
Naam: Josja Koelink
Praktijk: De Maskerbloem
www.demaskerbloem.nl
lid kerngroep HSP-professionals
Naam: Esther Bergsma
Praktijk: Hoogsensitief.nl
www.hoogsensitief.nl
lid kerngroep HSP-professionals
Naam: Susan Marletta Hart
Praktijk: Susan Marletta Hart
www.susanmarlettahart.com
Annelyn-de-Boer-HSP-master-300x300
Naam: Annelyn de Boer
Praktijk: Annelyn de Boer – coaching
www.adbcoach.nl
Jaqueline-pama-hooggevoeligheelgewoon-300x300
Naam: Jaqueline Pama
Praktijk: Hooggevoelig Heel Gewoon
www.hooggevoeligheelgewoon.nl
Henk-jan-300x300
Naam: Henk-Jan van der Veen
Praktijk: Landelijk Informatiepunt Hoogs Sensitieve Kinderen
www.lihsk.nl

Wij zijn lid van: