Er is nog plek voor één ouder(stel)

Start met het Grip Op Thuis Programma

Struggle jij met het gedrag van je kind? Loop je tegen moeilijkheden aan met je kind en krijg je het zelf niet meer opgelost? Lijkt niks te werken?
Stop met het alleen doen en laat mij je helpen.

Ontdek wat jouw kind nodig heeft en leer hoe je jouw kind kan helpen zich weer fijner te voelen. Krijg weer grip op de thuissituatie.

Begeleiding gericht op jouw situatie en kind?

Herken je dit?

 • Jij en je partner strugglen dagelijks met het gedrag van jou/jullie kind.
 • Je loopt tegen een diversiteit van moeilijkheden aan: je krijgt het niet zelf opgelost.
 • Je maakt je zorgen over je kind.

Je wilt hulp!

 • Je wilt het gedrag van je kind kunnen duiden.
 • Je wilt handvatten om je kind echt te kunnen helpen.
 • Je wilt rust in de situatie thuis.

Wil je niet dat je kind het gevoel krijgt niet goed genoeg te zijn?
Wil je je kind niet belasten met de zoveelste therapie, maar heb je hulp nodig om gericht naar je kind en het gedrag te kijken?

Welkom bij het Grip Op Thuis Programma waarin ik jou en je partner durende 3 maanden lang intensief en OP-MAAT ga helpen om oplossingen te vinden voor de problemen die jullie ervaren met je kind. Dit doen we samen met een kleine groep van ouders die ook tegen complexe opvoedkundige uitdagingen aanlopen.

Jij bent de sleutel!

Je krijgt verschillende online 1-op-1 sessies met mij en daarnaast ga je de KRACHT van gedeelde herkenning, steun en saamhorigheid ervaren door in groepsverband te werken. Dit zal als een versneller werken.

Lees hieronder verder wat mijn beste groepsprogramma tot nu toe, nog meer omvat.

Josja

Online begeleiding

Onder mijn persoonlijke begeleiding gaan we samen, in een kleine groep met andere ouders, aan de slag met concrete thuissituaties. Je leert op een ander manier naar jouw kind kijken en ontdekt essentiële informatie over wat jouw kind beweegt, zodat je jouw kind beter leert begrijpen en kunt begeleiden. Om de week komen we bij elkaar voor een groepssessie en in de tussen liggende week is er tijd om nieuwe inzichten en handvatten uit te proberen. Daarnaast zijn er ook 1-op-1 sessies. Alle sessies vinden online plaats, zodat je rustig vanuit huis kunt deelnemen. Tijdens de sessies is er ruimte en tijd voor jouw persoonlijke situatie en zul je deelgenoot worden van de ervaringen en uitdagingen van andere ouders. Dit zal jouw de totale leerervaring in deze drie maanden enorm versterken. We delen met elkaar in een veilige omgeving, die ik persoonlijk zal waarborgen.
2-04-01
video-1-01

Analyse Jouw Kind

Om jullie goed te kunnen begeleiden en daadwerkelijk tot oplossingen te kunnen komen is het nodig dat ik inzicht krijg in jullie kind. Want waar komt het gedrag vandaan? Waar heeft je kind moeite mee? En vooral: wat heeft je kind nodig om ander gedrag te kunnen laten zien en minder stress te ervaren? Behalve informatie van jullie kan het ook nuttig zijn als ik contact leg met school en eventuele andere (eerdere) hulpverleners. Daarnaast levert beeld- en/of geluidsmateriaal van je kind een schat aan informatie op. Ik let op motoriek, lichaamsspanning, intelligentie, leervoorwaarden, systeeminformatie, gevoeligheid, flexibiliteit, gedragspatronen, et cetera. Door alle informatie die ik verzamel ontwikkel ik hypotheses over wat er speelt. Die bespreek ik met jullie en die gaan we toetsen.

Online Leeromgeving

De afgelopen jaren heb ik een groot deel van mijn kennis en ervaring weten te bundelen in diverse online programma’s. Deze programma’s bevatten informatie, tips, oefeningen, handvatten en tools die van grote waarde zijn bij het opvoeden van kinderen. Naast de groepssessies en de 1-op-1 begeleiding vormen deze programma’s ook een belangrijk belangrijk onderdeel van het Grip Op Thuis programma. Welke onderdelen hiervan voor de hele groep belangrijk zijn en welke specifiek op jullie situatie van toepassing zijn zal ik tijdens deze drie maanden aangeven. Deze Online Leeromgeving voegt enorm veel waarde toe aan mijn begeleidingsprogramma.
gripopthuis_programma-online_bg
Strijdinhuis

Handvatten ouders

Hoewel je kind degene is die overstuur raakt of ontploft gaan we niet aan je kind vragen om te veranderen. Ik leg die vraag bij jullie neer. Ik ga je leren om anders naar je kind te kijken, om te zien waar het moeite mee heeft en wat het nodig heeft om ander gedrag te laten zien en niet meer overstuur te raken. We gaan inzoomen op hoe jullie hier op kunnen inspelen en wat jullie hier voor nodig hebben om dit voor elkaar te krijgen. Het is mijn ervaring dat ouders door de nieuwe inzichten haast als vanzelf hun kind geven wat het nodig heeft. Maar soms matcht een behoefte van een kind niet zo goed met de behoeften van de ouder(s). Denk bijvoorbeeld aan een kind dat meer structuur nodig heeft, terwijl ouders blij worden van zo min mogelijk structuur. Ook kunnen overtuigingen in de weg zitten en onbedoeld een probleem in stand houden. Mocht dit aan de hand zijn dan help ik julie hierbij.

Jarenlange ervaring met complexe opvoedkundige vraagstukken.

Ik ben coach en trainer op het gebied van complexe opvoedkundige vraagstukken. Sinds 2012 ben ik mezelf gaan specialiseren in hoogsensitiviteit en daarnaast begeleid ik dagelijks ouders en gezinnen die een hulpvraag hebben op diverse opvoedkundige vlakken.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van jongeren met autisme en een aantal jaren lang werkte ik als oplossingsgericht coach en trainer voor het basisonderwijs.

Door mijn jarenlange ervaring en toewijding ben ik inmiddels uitgegroeid tot een expert op het gebied gedrag en opvoeding bij kinderen en heb ik veel specialistisch kennis van het effect van schermgebruik op kinderen en complex gedrag in thuissituaties.

Ik ben nieuwsgierig naar jou en ik kijk er naar uit om samen te gaan werken aan jouw gezinsgeluk!

Josja

Gedurende 1 jaar volledige toegang tot mijn gehele Online Leeromgeving die onderstaande Programma’s & Modules bevat:
handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Angst

Concrete handvatten zodat je weet wat te doen als je kind een paniekaanval heeft en hoe je angst omzet in zelfvertrouwen.

handen_bloem_los.png

Negatief Gedachtenpatroon

Een effectieve aanpak om het negatief denken van jouw kind over zichzelf te doorbreken.

handen_bloem_los.png

Het Onzichtbare Rugzakje

Methode om het zelfvertrouwen bij je kind te vergroten. Uitleg voor jou als ouder én uitleg voor je kind.

handen_bloem_los.png

SchermStrijd

Je gaat ontdekken welk invloed schermgebruik op gedrag heeft. Hoe je afspraken met je kind maakt over schermgebruik die ook werken. En hoe je je kind helpt om te leren gaan met stress door opmerkingen op social media.

handen_bloem_los.png

Strijd in Huis

In dit uitgebreide programma ontdek je waar strijd vandaag komt en hoe je tot oplossingen komt. Je leert hoe je Quick Fixes kunt toepassen en hoe je beloningen en consequenties werken. Kortom, een must voor iedere gezin!

handen_bloem_los.png

BONUS Modules

Als speciale BONUS in mijn Online Leeromgeving ontvang je de module: Overprikkeling door schermgebruik tegengaan + Sociale media en ontwikkeling eigenwaarde.

handen_bloem_los.png

School

Tips om op school te communiceren, voor de leerkracht en informatie over concentratieproblemen.

handen_bloem_los.png

Methode Slaap Gauw

Een leuke en effectieve manier om het hoofd van je kind te legen en sneller in slaap te vallen.

handen_bloem_los.png

Eerste Hulp Bij Boosheid

Tips hoe te handelen als jouw kind een woedeaanval heeft.

handen_bloem_los.png

Grip Op Hoogsensitiviteit

Essentiele informatie over jouw hoogsensitieve kind zodat je jouw kind beter kan begrijpen en begeleiden.

handen_bloem_los.png

Prikkels & Overprikkeling

Inzicht en oefeningen om jouw kind te helpen als het overprikkeld is en om overprikkeling te voorkomen.

handen_bloem_los.png

Methode De Kleurenthermometer

Methode die helpt bij het reguleren van de intense emoties van jouw kind. Een effectieve communicatietool.

Amanda, over dochter 7 jaar

Toen ik met Josja besloot te gaan samenwerken, was er eigenlijk op dat moment geen directe aanleiding voor extra hulp. Onze dochter zat voor haar doen best goed in haar vel. Maar ik volgde Josja al een tijdje online en was toch wel benieuwd wat zij voor onze dochter kon betekenen.

Josja bekijkt het kind objectief. Niet alleen door een hoogsensitieve bril. Dus er kwamen ook onderwerpen ter tafel als motoriek, dyslexie en gebrek aan concentratie. Dingen waardoor er een compleet beeld ontstaat.

Ik dacht altijd dat onze dochter hoogsensitief was, nee ik wist het zeker. Door de sessies bij Josja en alles wat we hierin leerden over hoogsensitiviteit, zijn we erachter dat onze dochter zeker gevoelig is maar misschien niet echt HSP. Maar door de sessies bij Josja kwamen er ook andere dingen aan het licht: een motorische achterstand en een concentratieprobleem. Josja heeft ons hier ook mee geholpen door doorverwijzingen binnen haar netwerk. Zonder Josja waren we nu nog niet zo ver met onze dochter gekomen en daarvoor ben ik haar erg dankbaar.

EXTRA BONUSSEN

video-2-01

1-op-1 Sessie

Als BONUS krijg je een 1,5 uur durende sessie waarin we inzoomen op jullie kind. We duiken dieper in het gedrag en karaktereigenschappen en nemen de tijd voor een speciale analyse van jouw kind. Hier wordt een verslag van gemaakt, met adviezen op maat. Handig voor thuis en op school.

video-2-01

Product uit Shop

In mijn shop verkoop ik slaap-tunnels en verzwarings-kussens, die helpen bij overprikkeling, piekergedachten en onrust. Als jij bij de eerste aanmeldingen hoort krijg je er een GRATIS.  Indien gewenst overleggen we welk product het beste bij jouw kind past.

video-2-01

Boek Uitzoeken

Albert Einstein zei; “De enige bron van kennis is ervaring.” en precies daarom neem jij de stap om deel te nemen aan dit programma. Om die ervaring nog extra te ondersteunen, ontvang je van mij als BONUS nummer 3 een boek uit mijn shop. Welk boek je kiest is aan jullie.

De vele voordelen van dit unieke Grip Op Thuis begeleidingsprogramma.
 • Ondanks mijn Aanname Stop en enorm lange wachtlijst kun je nu tóch bij mij aan de slag.
 • Het werken in kleine veilige groepjes versnelt en vergroot jouw totale leerervaring, vanuit herkenning , delen en reflecteren met deelgenoten.
 • Je hoeft je kind niet lastig te vallen met therapie of coaching en je kan toch effectief je kind helpen.
 • Hulp Op-Maat voor jouw kind en jouw persoonlijke uitdagingen als ouder.
 • Je leert hoe je nog beter hoe je kan inspelen op wat jullie kind nodig heeft.
 • Dit programma is volledig in lijn met jarenlange succesvolle praktijk ervaring op het gebied van complexe opvoedkundige vraagstukken.
 • Advies en ondersteuning, indien gewenst, in contact met school of andere instanties.
 • Je hebt 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle video's, oefeningen en instructies. Deze kun je online in je eigen tijd bekijken.
 • Er zitten handige (printbare) oefeningen bij die je direct kunt gaan gebruiken samen met je kind. En, ze zijn leuk om te doen!
 • Dit programma is speciaal geschikt voor alle ouders met kinderen in de leeftijd tussen 3 en 14 jaar.
 • Gedurende 3 maanden lang kun je al je vragen aan mij persoonlijk stellen en leer je van situaties van andere ouders in de groep.
 • Je kunt na het volgen van dit programma je kind beter begrijpen, beter ondersteunen en makkelijker opvoedkundige uitdagingen ombuigen zodat er weer ruimte voor rust en plezier is.
gripopthuis_programma-online_bg

€ 2997,-

Grip Op Thuis Programma (3 mnd)

 • Ben je klaar om de controle terug te nemen en bereid je kind écht te kunnen helpen?
 • Wil je inzicht in je kind en met handvatten de dagelijkse situaties tegemoet treden?
 • Wil je weer rust en vertrouwen in je gezin en plezier maken met je kind?
 • Wil je weer het gevoel terug dat je het aan kan en jezelf als waardevolle ouder zien?
 • Wil je weer rust in je gezin en plezier maken met je kind?
Dit is het meest complete begeleidingsprogramma voor ouders, in een kleine groep, met advies en analyse op maat, wat je tegen zult komen. Je profiteert van mijn  jarenlange ervaring op het gebied van complexe opvoedkundige vraagstukken.

Meer weten? Twijfel je nog?

Ik sta 100% garant voor dit groepsprogramma. Je krijgt mijn begeleiding en ik lever maatwerk, binnen kleine groepen. Het programma bevat mijn allerbeste kennis, ervaring, handvatten, tips & technieken. Je krijgt een persoonlijke analyse en advies op maat voor jouw situatie en jouw kind.
Al meer dan 10 jaar lang levert mijn begeleiding en aanpak terugkerende tevreden ouders en kinderen op.

Ik weet zeker dat als je toepast wat ik je leer, jij meteen al resultaten met je kind gaat behalen.

TWIJFEL?
Ja josja, ik heb echt hulp nodig bij de opvoeding van mijn kind en ik wil echt graag deze super deal, maar ik heb nog vragen of twijfel nog ergens over. No worries. Mail me dan even op [email protected], dan neem ik contact met je op en spreken we het vrijblijvend even door.

Stop met de dagelijkse struggle en je onzeker voelen of je wel de juiste aanpak kiest voor je kind.
Kies nu voor verandering voor jouw kind!
gripopthuis_programma-online_bg