Preview Schermstrijd

Wat leuk dat je een preview wil van mijn online programma Schermstrijd!
Vul hieronder je emailadres in en ontvang direct je persoonlijke link voor de preview. 🙌

Wat je mag verwachten van deze preview?
  1. Je krijgt direct toegang tot mijn online leeromgeving
  2. Je kunt op je gemak rondneuzen en zien uit welke modules en lessen het programma is opgebouwd.
  3. Je krijgt daarnaast een GRATIS test waarmee je checkt of jouw kind mediaverslaafd is.
  4. Als BONUS krijg je ook nog twee handige checklists voor het maken van goede schermsafspraken + een informatieve video.

Benieuwd wat andere ouders zeggen over mijn online programma Schermstrijd? Lees hun reacties hieronder.

“Meeega interessant dit! Het is echt heel duidelijk en de filmpjes/documenten voor kinderen met uitleg over bijvoorbeeld de werking van het brein en wat je wel en niet op social media deelt vind ik echt heel fijn. Het maakt het extra compleet dat er ook dingen voor kinderen in zitten, waardoor ik mijn zoon ook actief bij het proces kon betrekken. Ik wilde het rustig door gaan nemen, maar merkte na iedere video dat ik niet wilde stoppen.”
Sanne - Moeder van Samuel Schermstrijd programma
“Sessies met Josja zijn zeer waardevol. Ze geeft ons als ouders handvatten mee. Ook kijkt ze van alle kanten naar de situatie van onze dochter om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarmee ons als ouders en onze dochter te helpen. Ondanks de online meetings voelt het zeer vertrouwd en veilig, alsof er geen beeldscherm tussen zit.”
Helen Van Barneveld
“Josja was erg prettig in de begeleiding van onze hooggevoelige dochter. Op een vriendelijke en duidelijke manier heeft ze ons geholpen met zowel reflecties als praktische tips en oefeningen. Ze heeft duidelijk veel kennis van en ervaring met hooggevoelige kinderen.”
Marieke Hart