Hoe ziet een coachingstraject voorhoogsensitieve volwassenen eruit?
Als je serieus op zoek bent naar begeleiding voor jouzelf, om die handvatten en tips te krijgen zodat je je weer fijner gaat voelen, dan boek je een gratis call. Aan de hand van deze afspraak verkennen we jouw hulpvraag en bepalen we de start van jouw traject.
Omzetten van jouw hoogsensitiviteit in kracht
De kern van coaching voor hoogsensitieve volwassenen is om jou weer in je kracht te zetten. Dit gaan we doen door enerzijds met jou te bekijken wat hoogsensitief zijn betekent en hoe jij je hier in herkent. Dit geeft vaak veel rust en (h)erkenning. Er ligt een grote nadruk op het doorkrijgen van de belangrijke kanten van jouw hoogsensitiviteit. Een vraag die we bijvoorbeeld gaan beantwoorden is: waarom is het waardevol om jou in een team te hebben? Of als partner? Het antwoord hierop is zeer versterkend voor jou.
Photoshoots
Highly-Sensitive-Person
Coaching geeft jou concrete handvatten
Anderzijds gaan we ook kijken naar die aspecten van hoogsensitiviteit en van jouw leven waar je last van hebt. Misschien voel je steeds een innerlijke onrust? Raak je van slag van kritiek van je schoonmoeder? Of blijf je maar ontevreden met jezelf, angstig en piekerend. Vol met zelfkritische gedachten. Enerzijds bekijken we deze last(en) heel praktisch en kan een last al weg vallen alleen al doordat blijkt dat het een typisch HSP-kenmerk is. Anderzijds gaan we ook meer de diepte in. We gaan opzoek naar de pijn die getriggerd wordt in jouw leven en de manieren waarop jij hier mee omgaat. Je krijgt uitleg over afweermechanismen en je leert manieren om anders met moeilijke momenten om te gaan. Coaching voor volwassenen is praktisch, effectief en geeft je concrete handvatten om met je hoogsensitiviteit om te gaan.
Waarom kiezen voorde Maskerbloem?
1.

Je krijgt een ervaren
en toegewijde coach

2.

Expertise op het gebied van hoogsensitiviteit

3.

Combinatie Westerse en Oosterse aanpakken

4.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en zelfkennis

Leren genieten is het motto!
Tussentijds reflecteren en bijsturen
Het geeft rust om te begrijpen waarom je zo bent. Het geeft vertrouwen om te ontdekken hoe waardevol je bent. Het geeft kracht als je inzicht krijgt en manieren leert om met moeilijke gebeurtenissen en gevoelens om te gaan. Gedurende het traject reflecteren we op wat je al geleerd hebt en wat je nog wil leren. Aan de hand van jouw eigen hulpvragen gaan we aan de slag en sturen we het traject bij waar nodig.
IMG_6108