Vind jij het vaak lastig om hoogsensitief te zijn?
Coaching voor gevoelige volwassenen is er speciaal om jou weer in je kracht te zetten. Je krijgt inzicht in jezelf en handvatten om hier mee om te gaan.
Zoek jij handvatten en inzichten om weer meer te kunnen genieten en plezier te hebben?
Loop jij er tegenaan dat je al bij het opstaan je afvraagt hoe je het einde van de dag moet halen? Of baal jij ervan dat je zo snel van slag raakt van opmerkingen van anderen? Heb je al veel gelezen over hoogsensitiviteit, maar lukt het je niet om de inzichten te vertalen naar de praktijk van alle dag? Weet dat je niet de enige bent en wees welkom hier! Ik kijk graag met je mee hoe ik je kan helpen om juist in je dagelijkse leven weer energie over te houden en meer balans te vinden.
kansvoorbijangst-770x514
relaxation
In korte tijd weer te leren te genieten van het leven
Als HSP-coach help ik je weer meer te genieten van het leven. Overweeg je serieus om te kiezen voor een traject bij mij, boek dan een gratis call zodat we samen jouw vraag kunnen bekijken. Dan licht ik op mijn beurt toe wat je van de begeleiding mag verwachten en wat ik denk dat het beste bij je zal passen. Tot gauw?
Waarom kiezen voorde Maskerbloem?
1.

Je krijgt een ervaren
en toegewijde coach

2.

Expertise op het gebied van hoogsensitiviteit

3.

Combinatie Westerse en Oosterse aanpakken

4.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en zelfkennis

Leren genieten is het motto!
Wil je je direct inschrijven?
Dat kan. Door op onderstaande button te klikken opent zich het inschrijfformulier. Met het invullen van het formulier stem je in met onze algemene voorwaarden en het privacy beleid.
writing-923882_1920