Verder winkelen Wil je verder winkelen?

Contactgegevens

Jouw bestelling

Producten
Prijs
Grip Op Hoogsensitiviteit VIP x1
Persoonlijke Hulplijn!
Bespaar 83,00 (55.33%)
67,00

WAT ZIT ER IN JE ONLINE CURSUS?

Grip Op Hoogsensitiviteit VIP

Betalingsinformatie

Alle transacties zijn veilig en versleuteld. Creditcardgegevens worden nooit op onze servers opgeslagen.

  • Selecteer je bank

Wij zijn eerlijk over privacy. Om onze diensten te leveren en te verbeteren, verzamelen we gegevens van onze klanten, relaties en websitebezoekers. We vinden het belangrijk dat jouw privégegevens ook echt privé blijven en houden ons aan de geldende wet- en regelgeving.
  • We waarborgen je privacy

  • 100% Tevredenheidsgarantie

  • Je informatie is beveiligd

KLANTENSERVICE

Kom je ergens niet uit? Ik ben er om je vragen te beantwoorden.
Josja
Specialist in Hoogsensitiviteit
1
Grip Op Hoogsensitiviteit VIP
Grip Op Hoogsensitiviteit VIP × 1
-
+
67,00
x
Subtotaal 67,00
Totaal 67,00 (inclusief 11,63 btw)

ontdek hoe je weer grip krijgt op de hoogsensitiviteit van je kind zodat je…

  • Het gedrag van je kind begrijpt en weet hoe te handelen.
  • Vanuit controle woede- of paniekaanvallen weet te benaderen.
  • Met vertrouwen en in rust iedere dag start met je kind.

Deze mensen gingen je voor

De Kleurthermometer

Onze dochter Kiki (9) heeft in één van de sessies geleerd om met de kleurenthermometer te werken. Met de kleurenthermometer geef je een kleur aan verschillende emoties. Dit hulpmiddel maakt een abstract iets als gevoelens heel concreet en dat werkt erg fijn voor Kiki! Zodra wij merken dat Kiki in het rood zit, benoemen we dat en zoeken we samen naar stressverlagende oplossingen. Voor ons is de kleurenthermometer dus een eenvoudig, maar zeer effectief in te zetten middel!

Martin & Kiki

Prikkels & Overprikkeling

Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.

Jule & dochter

Niet tevreden?

Ik sta 100% garant voor dit online programma. Het bevat mijn allerbeste handvatten, tips en technieken die mij al 8 jaren lang tevreden ouders en kinderen opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat met je kind ook behaalt.

Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar te mailen.