Hier vind je informatie over de kosten van de coaching.
De kosten van een coachingstraject.
Voor coaching voor kinderen werk ik met pakketten. Het pakket waarmee ik met ouders start bestaat uit het volledige online programma Grip op Hoogsensitiviteit + 7 contactmomenten waarin ik met zowel ouders als kind aan de slag ga. Dit pakket levert directe toegang tot heel veel informatie en handvatten om met heel veel voorkomende klachten van je kind aan de slag te gaan. Ik werk holistisch wat betekent dat ik heel breed naar een kind en zijn omgeving kijk en hier problemen opmerk en oplos zodat aan het einde van dit traject je als ouder en kind voldoende handvatten en inzichten hebt om met rust en vertrouwen alleen verder te kunnen. Dit pakket kost € 837,- incl. BTW. Mocht er meer begeleiding nodig zijn, dan bekijken we samen wat een passend vervolg aanbod zal zijn.

Voor coaching voor volwassenen werk ik met een vast uurtarief van € 76,50, incl. BTW.

handen_bloem_los.png

Overleggen en observaties op locatie
Het kan heel nuttig zijn dat ik in de klas van jullie kind meekijk en aanwezig ben bij schooloverleggen. Ik kom dan 2x observeren, evalueer wat ik heb gezien met ouders en school en heb ook een vooroverleg. De kosten hiervan bedragen € 387,00 incl BTW. Reiskosten worden apart berekend. Mocht het nodig zijn dat ik meerdere overleggen op school bijwoon dan bekijk we samen hoe dit vorm te geven.

handen_bloem_los.png

Telefonisch overleg en mailen 
De eerste 15 minuten van een telefonisch overleg met een client, leerkracht of werkgever breng ik niet in rekening. Tenzij het een afgesproken telefonisch consult betreft, dan wel. Het versturen van mail breng ik ook niet in rekening.

handen_bloem_los.png

Verslaglegging
Indien gewenst kan ik observaties en/of mijn bevindingen op papier zetten. Hiervoor bereken ik de daadwerkelijke tijd die ik hieraan besteed.

Facturen worden per email verstuurd. Bij coaching voor volwassenen wordt er na afloop van een of enkele sessies een factuur gemaild, bij coaching van een kind wordt er vooraf een pakket afgenomen. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Ja, Ik geef mijn kind op voor individuele coaching

HSP-nieuws

Tips en informatie over hoogsensitiviteit en de praktijk. Iedere 4-6 weken via de mail!

Hoe heb je ons gevonden?

Liever persoonlijk contact?

handen_bloem_los.png

Maskerbloemlaan 3
3452 BA Utrecht

&

Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

handen_bloem_los

06 – 4209 9618

facturen
Waarom kiezen voorde Maskerbloem?
1.

Je krijgt een ervaren
en toegewijde coach

2.

Expertise op het gebied van hoogsensitiviteit

3.

Combinatie Westerse en Oosterse aanpakken

4.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en zelfkennis

Leren genieten is het motto!
Wil je jedirect inschrijven?
Dat kan. Door op onderstaande button te klikken opent zich het inschrijfformulier. Met het invullen van het formulier stem je in met onze algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Ja, Ik geef mij op voor individuele coaching

HSP-nieuws

Tips en informatie over hoogsensitiviteit en de praktijk. Iedere 4-6 weken via de mail!

Hoe heb je ons gevonden?

Liever persoonlijk contact?

handen_bloem_los.png

Maskerbloemlaan 3
3452 BA Utrecht

&

Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

handen_bloem_los

06 – 4209 9618

writing-923882_1920
Wat biedt de Maskerbloem nog meer voor kinderen?
de Maskerbloem webshop
In onze webshop vind je meer producten die direct helpen bij het vergroten van ontspanning en meer lichaamsbesef.
Sluiten

Verzwaringskussens TOUCH

(10 klantbeoordelingen)
32,5042,50 Incl. BTW

TOUCH verzwaringskussen voor echte wiebelkontjes, kinderen die overprikkeld raken en kinderen die maar blijven denken. Door de diepe druk en het gewicht van de kussens, kunnen deze (hooggevoelige) kinderen hun eigen lijf beter voelen. Het brengt ze tot rust, waardoor ze lekkerder in hun vel zitten en zich beter kunnen concentreren op school en thuis. De medium kussens zijn ideaal voor op schoot, thuis of op school. We hebben ze van 1200 gram en van 2 kg. De large kussens verkopen we vooral aan volwassenen. Lekker voor op de bank.