Opvoeden

Wat als je kind geen huiswerk wil maken of ervan in de stress schiet?

Heb jij, sinds 16 maart j.l. te maken met een huis vol kinderen, partner en moet je ook nog ergens zien te werken? Hoe combineer je dit allemaal? Ik moet echt nog wennen aan alle veranderen. Ik krijg veel vragen van ouders omdat ze geregeld met de handen in het haar zitten. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind zijn werk van school niet wil maken of compleet in de stress schiet en het toch persé nu wil maken? In deze video hieronder geef ik je alvast een paar aanknopingspunten.

Vond je dit een interessante video? Abonneer je dan op mijn YouTubekanaal, volg me op Facebook of Instagram en je krijgt ook de volgende video mee!

 

Tot snel!

 

groeten Josja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.