Hoogsensitiviteit

Reviews van tevreden ouders

Reviews van tevreden ouders

In het begin vond ik het spannend: meerdere ouders tegelijk begeleiden. Hoe kon ik dat doen op een manier zodat de kwaliteit, die ik gewend ben te leveren, overeind blijft? Inmiddels is de spanning eraf en krijg ik mooie reviews van ouders. Ben jij nieuwsgierig naar wat zij vinden van mijn begeleidingstraject Grip op Thuis? Ik heb een klein aantal Google reviews voor je op een rijtje gezet😀

We hebben het traject voor onze dochter bij Josja en haar collega’s als zeer prettig ervaren. Josja is zeer kundig en betrokken en weet snel de juiste middelen in te zetten om boven tafel te krijgen waar je kind in vastloopt. Hierna hebben we veel handvaten en tips gekregen, zodat we goed verder kunnen.

Ook heeft Josja gesprekken met de school van onze dochter gevoerd, zodat voor hen nu ook inzichtelijk is wat ze op bepaalde momenten nodig heeft. Begeleiding bij Josja is een echte aanrader!

Lennart & Ruth Grip op Thuis Programma
Wij zijn ontzettend tevreden over Josja en de module grip op thuis. Het is een intensief traject maar meer dan waard. Josja heeft ons geholpen de juiste lijn met school te vinden maar ook zeker voor thuis. Ze heeft veel kennis en is zeer betrokken.

De contacten met medecursisten/ouders is erg prettig. Erkenning en herkenning met anderen geeft het gevoel dat je niet de enige bent. Dit traject heeft ons thuis meer balans/handvaten gegeven. Onze zoon zit beter in zijn vel waardoor hij in stapjes trots durft te zijn.

Peter & Petra Grip op Thuis Programma
Dankbaar

Niet alleen de ouders waarmee ik aan de slag ga zijn tevreden, ik ben het ook!

Tijdens het programma Grip op Thuis ga ik samen met 3 ouderstellen een aantal maanden intensief aan de slag om ervoor te zorgen dat zij hun kind beter leren begrijpen en begeleiden. Zoals ik al schreef vond ik het in het begin spannend en vroeg ik me ook af of het me zou lukken om dezelfde hoge standaard neer te zetten.

Met trots kan ik vertellen dat dit me iedere keer weer lukt! En daar ben ik heel blij om, want ik kan nu meer ouders – en dus meer kinderen – tegelijkertijd helpen.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk kinderen die thuis en/of op school in de problemen komen en die niet goed begrepen worden te helpen. Als ik hier ook maar een klein beetje aan kan bijdragen, ben ik blij 🙂

Wil je nog meer lezen wat andere ouders van mijn traject Grip op Thuis vinden? Lees dan hier nog meer reviews:

Wij deden mee aan het traject Grip op thuis om onze zoon beter te begrijpen en te helpen en weer rust in de thuissituatie te krijgen. Hij raakte heel snel overprikkeld en had veel spanning en stress. We zochten handvatten zodat hij zich fijner zou voelen en daarmee wij als gezin ook.

Als ouders, maar ook onze zoon begrijpen nu veel beter hoe het in zijn hoofd werkt en waarom hij zo snel uit balans is. En wat hij nodig heeft om zich fijner te voelen. We hebben tijdens het traject praktisch handvatten gekregen die hem en daarmee ons gezin helpen.

Hoewel het traject al is afgelopen, komt onze zoon nog steeds bij Josja en wordt hij en wij als ouder nog begeleid. Josja is ook intensief betrokken bij de afstemming met de school over wat onze zoon nodig heeft. En heeft ze een “wat heeft hij nodig” boekje gemaakt voor op school maar natuurlijk ook voor thuis.

Wij en onze zoon voelde ons direct op ons gemak bij Josja en zijn heel blij dat we na een lange zoektocht voor hulp bij haar terecht zijn gekomen.”

Niels & Annelies Grip op Thuis Programma
Meer reviews lezen?

Als je wil kan je op mijn Google bedrijfspagina nog meer reviews lezen.

Zelf een review plaatsen?

Overweeg jij om zelf een positieve review te plaatsen? Dat zou ik heel fijn vinden😁. Je helpt niet alleen mij, maar vooral andere ouders. Die kun je met jouw review misschien wel over de streep trekken.

Zodat ze net als jij ook een tevreden ouder worden en ze hun hoogsensitieve kind beter kunnen begrijpen en begeleiden.

 

Hoi, mijn naam is Josja Koelink en ik help al meer dan 15 jaar ouders van gevoelige kinderen. Ik ben HSP-specialist en ik heb een achtergrond als leidinggevende en autisme-expert in het voortgezet speciaal onderwijs.

Wil jij ook dat jouw kind gelukkig is? Laat mij je helpen! Je kan meedoen aan mijn ouderbegeleidingstrajecten of één van mijn online programma’s volgen, zoals Grip op Hoogsensitiviteit en Schermstrijd.
Laten we je kind gelukkig maken 😊

Spreek je snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.