VIP_box_hulplijn

Toegang tot een directe hulplijn?

Wil jij toegang tot een directe hulplijn waar je terecht kan met problemen waar jij met jouw kind tegen aan loopt?

Start met het Online Grip Op Hoogsensitiviteit VIP Programma en we gaan samen op zoek naar oplossingen.
Je ontvangt in dit VIP pakket:

 • Mij als persoonlijke hulplijn (2x) en binnen 48 uur een uitvoerige reactie op je vragen.
 • De MAGISCHE VRAAG methode waardoor je Hoogsensitief kind makkelijker gaat uiten wat het zelf wil.
 • Antwoord op de vraag waar je begint met oplossen als er veel speelt.

Profiteer van mijn jarenlange ervaring met hoogsensitiviteit.

Ik ben coach, trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en coach ik zowel (jonge) kinderen als jongeren en volwassenen in het leren omgaan met hun hoogsensitiviteit.

Om jou of jouw kind zo goed mogelijk te helpen heb ik dit VIP programma ontwikkelt. Je kunt hiermee gebruik maken van mijn persoonlijke expertise doormiddel van een hulplijn. Lees gerust even verder wat dit voor jou kan betekenen en hoe anderen gebruik hebben gemaakt van mijn expertise.

Ik ben nieuwsgierig naar jou en ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden.

Josja

Controle pakken

Josja vertelt je precies wat te doen in verschillende situaties, zodat je de controle pakt.

Vertrouwen & Rust

Omdat Josja je leert welke handvatten er zijn, kun je handelen vanuit rust en zelfvertrouwen.

Er is plezier

Jij en je kind ontspannen omdat er begrip en grip is. Er wordt plezier gemaakt samen.

Persoonlijke Hulplijn

Als VIP heb je niet alleen toegang tot het programma Grip op hoogsensitiviteit, maar heb je ook de mogelijkheid om mij heel gericht om advies te vragen. Je kan mij als hulplijn inschakelen. Zo haal je meer uit het programma, kan je jouw kind nog beter begeleiden en zorg je ook voor meer rust voor jezelf. Als VIP heb je tevens toegang tot de Magische Vraag en help ik je je bij waar je moet starten met het oplossen van de problemen als het er heel veel zijn.

Methode: De Magische Vraag

Durft jouw kind niet altijd even makkelijk aan te geven wat het wil? Doet en zegt het vaak wat een ander wil? Of houdt het zijn mening voor zich? Om je goed te voelen is het belangrijk dat je je wensen kent en ook durft te uiten. Maar hoe help je jouw kind om dit te doen? Weet jouw kind eigenlijk wel wat het zelf wil? Je loopt het risico dat je wordt afgewezen en dat je een ander onbedoeld kwetst. Wat jouw kind wil, kan gevolgen hebben voor de ander. Door de Magische vraag te stellen krijg je vaak wél naar boven wat je kind wil.

Module: Waar begin je met oplossen?

Als er dagelijks veel moeilijke momenten zijn waarop jouw kind het moeilijk heeft en je wil je kind helpen, waar begin je dan? Waar zet je op in? Op dat je kind minder vaak gilt of slaat? Of dat het zich kan inhouden als het boos wordt? Door de velen zaken die er spelen zie je door de bomen het bos niet meer. Je zit met je handen in het haar en hebt geen idee waar te beginnen. Met video, instructie en een stappenplan ontdek je waar je begint en hoe je succesvol gaat zijn met de stap die je zet. Combineer deze module met de persoonlijke hulplijn van Josja en je gaat die eerste stap naar rust in je gezin realiseren.
Mohamed
“Een tijd geleden liepen we er tegenaan dat de school van onze zoon (6) zich zorgen maakte om zijn ontwikkeling. Wij hebben Josja gevraagd om met ons mee te kijken. Hoe kijkt een onafhankelijke professional naar onze zoon? We wilden heel graag een zo zuiver mogelijk beeld krijgen van hoe onze zoon het deed in de klas. Het heeft ons heel veel goed gedaan om Josja mee te laten kijken. Het lukt de school nu om anders naar onze zoon te kijken. Als hij een probleem ergens mee heeft weet de juf dat hij het ergens moeilijk mee heeft, iets niet snapt of iets niet rechtvaardig vindt.”
Mohamed Hulp bij problemen op school
Jule & Sammie
“Josja’s programma heeft ons ontzettend geholpen door ons uitleg te geven over prikkels en over hoe overprikkeling werkt. Ze geeft ons oefeningen en handvatten die we thuis kunnen inzetten om de stress bij ons dochtertje te verminderen en te voorkomen. Nu zijn we en jaar verder en we hebben en nieuw kind. Ze heeft zulke grote stappen gemaakt! Ze kan weer naar de Gastouder, ze geeft zelf super goed aan wat ze wel en niet wil, ze kan weer naar buiten zonder dat ze stijf staat bij elk geluid wat ze hoort en ze is een stuk zelfverzekerder en ze heeft zoveel minder stress.”
Jule & dochter Prikkels & Overprikkeling
Ula
“Wij hebben een zoon van 8 jaar die hoogbegaafd is en veel moeite heeft met het aangeven van zijn eigen grenzen. Josja helpt hem om te ervaren waar zijn persoonlijke grenzen zijn en voor ons als ouders wordt het duidelijk hoe we hem hierin kunnen ondersteunen en bijsturen. Onze zoon is in ontwikkeling! Hij heeft inzicht gekregen in de reden waarom het belangrijk is om zijn grenzen aan te geven en ontdekt dat zijn eigen nieuwe aanpak hem meer controle geeft. Langzaam maar zeker groeit zijn zelfvertrouwen hierin, waardoor hij zich niet meer zo verloren voelt in zijn emoties.”
Ula Methode Onzichtbare Rugzakje

Elisa – Vol hoofd & slaapoefening

Wij zijn bij Josja terecht gekomen net nadat we onze dochter van 11 de overstap hebben laten maken naar een andere school. Onze dochter is heel gevoelig en heeft vaak een vol hoofd aan het einde van de dag. Hierdoor kon ze vaak ook niet goed in slaap vallen. Josja heeft ons de Slaapoefening geleerd en dit heeft onze dochter erg geholpen. Ze schrijft eerst op wat er allemaal in haar hoofd zit en daarna bespreekt ze dit met een van ons. Daarna geeft ze dan op een metertje van 0-10 aan hoeveel er nog in haar hoofd zit. Deze manier werkt voor onze dochter heel erg goed en nu gebruikt ze de oefening alleen nog als ze het zelf nodig vindt. De Slaapoefening is voor onze dochter een hele fijne oplossing!
Extra voordelen van het Online Grip Op Hoogsensitiviteit VIP Programma
 • Je hebt toegang tot mij persoonlijk via 2 whatsapp voice momenten.
 • Je ontvangt binnen 48 uur reactie. Ik beantwoord zoveel mogelijk van je vragen.
 • Je zult snel resultaat gaan ervaren wanneer je start en de Bonus oefeningen toepast zoals uitgelegd.
 • Heb je andere vragen over hoogsensitiviteit, los van het online programma? Ook geen probleem! Zet je 2 contactmomenten in zoals je wilt en ik sta klaar om je vragen te beantwoorden
 • Je ontvangt de 2 bonus modules 'De Magische Vraag' & 'Waar begin je als er veel problemen zijn'.
 • Dit is een manier om aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit die niet duur, moeilijk of lange termijn gericht is.
 • Voor alle kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar werken de Bonus modules uitstekend.
 • Dit programma is een waardevolle aanvulling en direct ondersteunend aan het Grip Op Hoogsensitiviteit Programma.
 • Je kunt na het volgen van dit programma een upgrade bestellen met meer persoonlijke contactmomenten, indien wenselijk.
mockups-design.com
€ 150,-

Grip Op Hoogsensitiviteit VIP

 • Ben je klaar om hulp in te schakelen bij het terugnemen van de controle?
 • Wil je nog meer inzicht in je kind en met mijn maatwerk adviezen?
 • Samen werken aan jouw gevoel dat je het aan kan?
 • Wil je weer rust in je gezin en plezier maken met je hoogsensitieve kind?
Wil jij toegang tot mij persoonlijk via een directe hulplijn? Zodat je bij mij terecht kunt met problemen waar jij met jouw kind tegen aan loopt? Start met dit aanvullende VIP programma en we gaan samen op zoek naar oplossingen.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor dit online programma. Het bevat mijn allerbeste handvatten, tips en technieken die mij al 8 jaren lang tevreden ouders en kinderen opleveren. Ik weet zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat met je kind ook behaalt.

Lukt het toch niet? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar te mailen.

STOP met het nog langer alleen te moeten doen.
Regel hier directe toegang tot mij als je persoonlijke hulplijn!
VIP_box