Werk jij al metparcours met hoogsensitieve kinderen?
Masterclass – van A naar Beter
Is het voor jouw hoogsensitieve kind belangrijk om zijn eigen
grenzen te leren herkennen en verleggen? Of werk je veel met kinderen met een sterke wil die hun eigen plan maar moeilijk los kunnen laten? Of heb je een kind dat hoogbegaafd is, maar het simpelste plannetje niet bedacht krijgt? In onze begeleiding gebruiken wij regelmatig parcours. Los van het feit dat kinderen het onwijs leuk vinden geeft het ons heel veel informatie en kunnen kinderen er heel veel van leren! Wil jij weten hoe parcours bouwen en doen helpt bij jouw (hoogsensitieve) kind? Meldt je dan aan voor deze masterclass! De masterclass richt zich zowel op de ouder als de professional.
20191002_112120
Wat mag je verwachten van deze online masterclass?

Hoe parcours bouwen en doen een hoogsensitief kind helpt.

Hoe een parcours helpt bij het leren herkennen en verleggen van de eigen grenzen.

Welke kinderen baat hebben bij parcours.

Hoe je een parcours kan inzetten bij een hoogbegaafd kind of een kind met een sterke wil.

Hoe je met het maken van een parcours het zelfvertrouwen van een hoogsensitief kind kan vergroten.

Je kan na afloop van deze masterclass zelf aan de slag met parcoursen in jouw werk! En je krijgt tips voor thuis.

Ideale tip voor de zomer voor hooggevoeilge en prikkelgevoelige kinderen.
Voor wie is deze masterclass interessant?

  • Voor kindercoaches, kinderpsychologen, kinderfysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten, maatschappelijk werkers en ambulant begeleiders.
  • Voor kinderyogadocenten, intern begeleiders en leerkrachten.
  • Voor iedere professional die met hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen werkt.
  • Voor alle ouders met kinderen die hoogsensitief en/of prikkelgevoelig zijn.

Wie geven deze masterclass?
Deze masterclass heb ik ontwikkeld samen met kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg. Suzanne en ik (Josja Koelink – HSP coach)  hebben inmiddels jarenlange ervaring met prikkelgevoelige kinderen en Suzanne geeft ook goedbezochte lezingen over het thema prikkelverwerking. Suzanne heeft inmiddels haar 2e boek over dit onderwerp op haar naam staan. Samen geven ze de opleiding Gevoelig Meebewegen, coachen van hoogsensitieve kinderen en hebben ze verschillende producten ontwikkeld die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen (en volwassenen) ten goede komen.

We willen met al onze masterclasses kindercoaches, -therapeuten en ouders informatie en tools in handen geven die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen helpen.

Veel plezier bij deze masterclass!

Groeten
Suzanne en Josja

suzanne strijbosch-van snippenberg opleiding gevoelig meebewegen

Suzanne

HSP coach

Josja

Dit vinden anderen van de Maskerbloem
[facebook-reviews-pro page_name="De Maskerbloem, coaching voor gevoelige kinderen en volwassenen" page_id=771115989643710 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAMh5nEOvkZBoaDWK3vqVaicJZC8izhsBeSgMkGXpZAGpcb6ne4mkc1XdZBVc7KbSrOAnjqIMBj4EYn2XPACMnWclYktZBF7A2LESFGB24L3GrTpmQHtF3FfPDYYF3A7RZAmMX6llvMFbwovrZA7ZAAZA8SqblYuxZAlg39WvO3POZBT rating_snippet=true disable_user_link=true text_size=120 view_mode=slider open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true cache=24]
Veel gestelde vragen

Als je je inschrijft voor deze gratis online masterclass ga je ermee akkoord dat je instemt met onze algemene voorwaarden en dat je de nieuwsbrief van De Maskerbloem wilt ontvangen. Dit is de praktijk van Josja Koelink en in deze nieuwsbrief staan concrete oefeningen, nieuwe informatie en updates over onze producten en diensten.  Hierover ontvang je nog een bevestigingsmail. Je kunt je voor de nieuwsbrief gemakkelijk weer uitschrijven.
Ook ontvang je een tweetal mailtjes van Webinarjam en Leefintens! Deze zijn afkomstig van deze pagina en dienen ter bevestiging van je inschrijving voor de masterclass.

Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan en deze zullen zonder jouw toestemming niet gedeeld worden met derden.

De masterclass duurt maximaal 60 minuten, inclusief alle vragen.

handen_bloem_los.png
Bekijk hier alle masterclasses
Praktische handvatten, oefeningen en informatie. Voor in je praktijk of voor thuis.