Wil jij leren hoe je een kind kan helpen bij hetreguleren van prikkels?
Volg onze masterclass over bellen blazen.
Kinderen die snel onder- of overprikkeld raken hebben er baat bij als ze leren om hun emoties en prikkels te leren reguleren. Dit is echter niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er heel veel manieren waarop een kind zichzelf weer in balans kan krijgen. Eén manier is door bellen te blazen. In deze gratis online masterclass leren we je hoe bellen blazen helpt en hoe jij dit kan gaan inzetten bij het werken met kinderen.
bellen blazen
Wat mag je verwachten van deze online masterclass?

Je leert wat er met prikkels bedoeld wordt.

Je weet wat er met reguleren bedoeld wordt.

Je weet wat bellen blazen te maken heeft met prikkelverwerking.

Je weet bij welke kinderen je dit toe kan passen.

Je weet hoe je dit in je eigen begeleiding of bij je eigen kind in kan zetten.

Je weet hoe je hier variaties in toe kan passen.

regulerend
Voor wie is deze masterclass interessant?

  • Voor kindercoaches, kinderpsychologen, kinderfysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten, maatschappelijk werkers en ambulant begeleiders.
  • Voor kinderyogadocenten, intern begeleiders en leerkrachten.
  • Voor iedere professional die met hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen werkt.
  • Voor alle ouders met kinderen die hoogsensitief en/of prikkelgevoelig zijn.

Wie geven deze masterclass?
Deze masterclass is ontwikkeld door kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg en door HSP-coach Josja Koelink. Suzanne en Josja hebben jarenlange ervaring met prikkelgevoelige kinderen en Suzanne geeft ook goedbezochte lezingen over het thema prikkelverwerking. Suzanne heeft inmiddels haar 2e boek over dit onderwerp op haar naam staan. Samen geven ze de opleiding Gevoelig Meebewegen, coachen van hoogsensitieve kinderen en hebben ze verschillende producten ontwikkeld die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen (en volwassenen) ten goede komen.

We willen met al onze masterclasses kindercoaches en -therapeuten informatie en tools in handen geven die ze helpt om een nog betere hulpverlener te worden. Dit doen we steeds vanuit de gedachte dat bewegen een heel krachtig middel hierbij is. In deze masterclass gaan we in op het effect van bellen blazen bij het reguleren van emoties en prikkels. Wij merken dat bijna niemand die met kinderen werkt op de hoogte is van dit effect en dan ook niet met dit principe werkt. Daar willen we verandering in brengen. Want iets simpels als bellen blazen, wat ieder kind kan, helpt een boos of angstig kind om weer tot rust te komen. Wij hopen dat na deze masterclass meer hulpverleners en ouders deze techniek gaan inzetten bij hun werk en kinderen.

Tot op de masterclass!

Groeten
Suzanne en Josja

suzanne strijbosch-van snippenberg opleiding gevoelig meebewegen

Suzanne

HSP coach

Josja

Dit vinden anderen van de Maskerbloem
[facebook-reviews-pro page_name="De Maskerbloem, coaching voor gevoelige kinderen en volwassenen" page_id=771115989643710 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAMh5nEOvkZBoaDWK3vqVaicJZC8izhsBeSgMkGXpZAGpcb6ne4mkc1XdZBVc7KbSrOAnjqIMBj4EYn2XPACMnWclYktZBF7A2LESFGB24L3GrTpmQHtF3FfPDYYF3A7RZAmMX6llvMFbwovrZA7ZAAZA8SqblYuxZAlg39WvO3POZBT rating_snippet=true disable_user_link=true text_size=120 view_mode=slider open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true cache=24]
Veel gestelde vragen

Als je je inschrijft voor deze gratis online masterclass ga je ermee akkoord dat je instemt met onze algemene voorwaarden en dat je de nieuwsbrief van De Maskerbloem wilt ontvangen. Dit is de praktijk van Josja Koelink en in deze nieuwsbrief staan concrete oefeningen, nieuwe informatie en updates over onze producten en diensten.  Hierover ontvang je nog een bevestigingsmail. Je kunt je voor de nieuwsbrief gemakkelijk weer uitschrijven.
Ook ontvang je een tweetal mailtjes van Webinarjam en Leefintens! Deze zijn afkomstig van deze pagina en dienen ter bevestiging van je inschrijving voor de masterclass.

Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan en deze zullen zonder jouw toestemming niet gedeeld worden met derden.

De masterclass duurt maximaal 60 minuten, inclusief alle vragen.

handen_bloem_los.png
Bekijk hier alle masterclasses
Praktische handvatten, oefeningen en informatie. Voor in je praktijk of voor thuis.