Help een kind voor zichzelfop te komen.
Masterclass
Sommige kinderen weten prima wat ze willen en zijn in staat om voor zichzelf op te komen. Dit lukt echter niet ieder kind lukt even goed. Zeker hoogsensitieve kinderen kunnen hier moeite mee hebben. Zo zeggen ze vlot ‘ja’ tegen iets waar ze eigenlijk geen zin in hebben. Of ze durven niets te doen als er iets gebeurt dat ze niet leuk vinden. Op 8 oktober 2019 gaven we een online masterclass over dit thema. Je kan deze hieronder nakijken. Mét een beweegoefening voor in je praktijk en met tips voor thuis.
Masterclass waarin je leert om hoogsensitieve kinderen hierbij te helpen.
Wat mag je verwachten van deze online masterclass?

Je leert waarom hoogsensitieve kinderen moeite hebben met voor zichzelf op te komen.

Je leert hoe je een kind kan helpen bij het ontdekken van de eigen wensen.

Je weet hoe je een kind helpt bij het leren opkomen voor de eigen grenzen.

Je krijgt een mooie beweegoefening die je in je eigen begeleiding kan inzetten.

Je krijgt handvatten om de beweegoefening aan te passen aan verschillende type kinderen.

Je krijgt verschillende tips voor thuis.

masterclass hoogsensitieve kinderen
Voor wie is deze masterclass interessant?

  • Voor kindercoaches, kinderpsychologen, kinderfysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten, maatschappelijk werkers en ambulant begeleiders.
  • Voor kinderyogadocenten, intern begeleiders en leerkrachten.
  • Voor iedere professional die met hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen werkt.
  • Voor alle ouders met kinderen die hoogsensitief en/of prikkelgevoelig zijn.

Wie geven deze masterclass?
Deze masterclass heb ik ontwikkeld samen met kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg. Suzanne en ik (Josja Koelink – HSP coach)  hebben inmiddels jarenlange ervaring met prikkelgevoelige kinderen en Suzanne geeft ook goedbezochte lezingen over het thema prikkelverwerking. Suzanne heeft inmiddels haar 2e boek over dit onderwerp op haar naam staan. Samen geven ze de opleiding Gevoelig Meebewegen, coachen van hoogsensitieve kinderen en hebben ze verschillende producten ontwikkeld die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen (en volwassenen) ten goede komen.

We willen met al onze masterclasses kindercoaches, -therapeuten en ouders informatie en tools in handen geven die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen helpen.

Veel plezier bij deze masterclass!

Groeten
Suzanne en Josja

suzanne strijbosch-van snippenberg opleiding gevoelig meebewegen

Suzanne

HSP coach

Josja

Dit vinden anderen van de Maskerbloem
[facebook-reviews-pro page_name="De Maskerbloem, coaching voor gevoelige kinderen en volwassenen" page_id=771115989643710 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAMh5nEOvkZBoaDWK3vqVaicJZC8izhsBeSgMkGXpZAGpcb6ne4mkc1XdZBVc7KbSrOAnjqIMBj4EYn2XPACMnWclYktZBF7A2LESFGB24L3GrTpmQHtF3FfPDYYF3A7RZAmMX6llvMFbwovrZA7ZAAZA8SqblYuxZAlg39WvO3POZBT rating_snippet=true disable_user_link=true text_size=120 view_mode=slider open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true cache=24]
Veel gestelde vragen

Als je je inschrijft voor deze gratis online masterclass ga je ermee akkoord dat je instemt met onze algemene voorwaarden en dat je de nieuwsbrief van De Maskerbloem wilt ontvangen. Dit is de praktijk van Josja Koelink en in deze nieuwsbrief staan concrete oefeningen, nieuwe informatie en updates over onze producten en diensten.  Hierover ontvang je nog een bevestigingsmail. Je kunt je voor de nieuwsbrief gemakkelijk weer uitschrijven.
Ook ontvang je een tweetal mailtjes van Webinarjam en Leefintens! Deze zijn afkomstig van deze pagina en dienen ter bevestiging van je inschrijving voor de masterclass.

Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan en deze zullen zonder jouw toestemming niet gedeeld worden met derden.

De masterclass duurt maximaal 60 minuten, inclusief alle vragen.

handen_bloem_los.png
Bekijk hier alle masterclasses
Praktische handvatten, oefeningen en informatie. Voor in je praktijk of voor thuis.