Werk jij met kinderen en wil je meer te weten komen overdiepe druk?
Bekijk onze masterclass over
diepe druk
Diepe druk, je leest en hoort er veel over tegenwoordig. Het helpt je (kind) om prikkels te reguleren. En dat is een voorwaarde om goed te kunnen leren en te ontwikkelen. Wil jij weten hoe diepe druk werkt en op welke manieren je dit kan toepassen? Ben je ook nieuwsgierig naar het waarom erachter en voor welke kinderen diepe druk geschikt is? Op 21 mei 2019 gaven we over dit onderwerp een masterclass. Heb je hem gemist? Geen probleem, je kan hem hier alsnog bekijken!

21 mei 20:00 uur
Wat mag je verwachten van deze online masterclass?

Je leert nauwkeurig te zien wat het effect van diepe druk kan zijn bij een kind.

Je hebt na afloop een diepedrukoefening in handen die je direct kan inzetten binnen je eigen manier van werken.

Je weet voor welke kinderen diepe druk geschikt is.

Je leert wat diepe druk is en hoe je met en zónder materialen diepe druk kan geven aan een kind.

Je leert op welke manieren je diepe druk kan aanbieden en je weet het verschil tussen het aanbieden van statische en dynamische diepe druk.

Je ontdekt hoe je voor verschillende kinderen dezelfde oefening kan aanpassen zodat je de oefening ook voor kinderen met bijvoorbeeld meer of minder prikkelgevoeligheid, een jongere leeftijd of een hogere intelligentie kan inzetten.

diepe druk met de treintunneloefening
Voor wie is deze masterclass interessant?

  • Voor kindercoaches, kinderpsychologen, kinderfysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten, maatschappelijk werkers en ambulant begeleiders.
  • Voor kinderyogadocenten, intern begeleiders en leerkrachten.
  • Voor iedere professional die met hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen werkt.
  • Voor alle ouders met kinderen die hoogsensitief en/of prikkelgevoelig zijn.

Wie geven deze masterclass?
Deze masterclass is ontwikkeld door kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg en door HSP-coach Josja Koelink. Suzanne en Josja hebben jarenlange ervaring met prikkelgevoelige kinderen en Suzanne geeft ook goedbezochte lezingen over het thema prikkelverwerking. Suzanne heeft inmiddels haar 2e boek over dit onderwerp op haar naam staan. Samen geven ze de opleiding Gevoelig Meebewegen, coachen van hoogsensitieve kinderen en hebben ze verschillende producten ontwikkeld die hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen (en volwassenen) ten goede komen.

We merken dat ‘diepe druk’ heel effectief is in de begeleiding van hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen. Diepe druk, je leest en hoort er veel over tegenwoordig. In eerste instantie leggen mensen vaak alleen de link met de verzwaringsvestjes die bijvoorbeeld bij kinderen met autisme worden gebruikt.
Diepe druk houdt echter veel meer in dan dat! Het helpt je (kind) om prikkels te reguleren. En dat is een voorwaarde om goed te kunnen leren en te ontwikkelen. Er zijn tal van oefeningen met diepe druk te vinden zodat er voor elk kind wel iets passends is. Daarom heben we besloten om een masterclass op te zetten, speciaal over dit thema. We hopen met deze masterclass jullie waardevolle informatie en een concrete oefening aan te bieden die je direct in je werk kan inzetten.

Groeten
Suzanne en Josja

suzanne strijbosch-van snippenberg opleiding gevoelig meebewegen

Suzanne

HSP coach

Josja

Dit vinden anderen van de Maskerbloem
[facebook-reviews-pro page_name="De Maskerbloem, coaching voor gevoelige kinderen en volwassenen" page_id=771115989643710 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAMh5nEOvkZBoaDWK3vqVaicJZC8izhsBeSgMkGXpZAGpcb6ne4mkc1XdZBVc7KbSrOAnjqIMBj4EYn2XPACMnWclYktZBF7A2LESFGB24L3GrTpmQHtF3FfPDYYF3A7RZAmMX6llvMFbwovrZA7ZAAZA8SqblYuxZAlg39WvO3POZBT rating_snippet=true disable_user_link=true text_size=120 view_mode=slider open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true cache=24]
Veel gestelde vragen

De masterclass duurt 1 uur en 23 minuten. Vrijwel alle mensen die deelnamen aan deze masterclass bleven tot aan het einde geboeid luisteren. We hebben achteraf heel veel positieve feedback mogen ontvangen.

handen_bloem_los.png
Bekijk hier alle masterclasses
Praktische handvatten, oefeningen en informatie. Voor in je praktijk of voor thuis.
Online masterclass:
Diepe druk