Mijn praktijk is gevestigd in Terwijde, in Utrecht

Hieronder meer informatie en contact gegevens over de locatie Terwijde.

Rondleiding

In deze korte video van 1,5 minuten krijg je een goed beeld van hoe het eruit ziet op de praktijk De Maskerbloem. Je ziet de ingang van het gebouw, de wachtruimte, de gele ruimte waar soms gebruik van wordt gemaakt en de paarse ruimte waar vanuit ik voornamelijk werk. 🙂

Adres: Lester Youngpad 2, 3543 GJ Utrecht 👈🏼

De vestiging op het Lester Youngpad is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Terwijde is het 7 minuten lopen. Buslijn 9 (Richting De Wetering via Terwijde) stopt bijna voor de deur: halte Duke Ellingtonstraat. Ook met de auto ben je vanaf de A2 en de A28 zo in Terwijde. Opgelet: het Lester Youngpad is een fietspad. Op de gevel van de prakijk staat “Wieggers en de Jongste”. Parkeren kun je in de Count Basiestraat of de Rijnkennmerlaan-Noord.Kijk op Google maps voor meer details over de lokatie of voor openbaar vervoer op www.ov9292.nl.

Meer informatie
Parkeren is gratis. De parkeerplekken zijn echter gauw bezet waardoor je mogelijk iets verder weg zult moeten parkeren. Bij aankomst kun je plaats nemen in de wachtkamer. Je wordt vanzelf opgehaald.

Spreek je snel!