Ben je op zoek naar een boek over hoogsensitiviteit?
Een mooi verhaal om je kinderen beter bekend te maken met hooggevoeligheid? Een HSP-boek om zelf krachtiger in je leven te staan? Ik heb een overzicht gemaakt van alle boeken over hoogsensitiviteit die er op de markt zijn. Selecteer het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent om de betreffende HSP-boeken te ontdekken. Er zit vast iets voor je tussen.
Dit is onze boeken top 3
9200000090925377
Hoogsensitieve mannen– Tom Falkenstein
Ongeveer een op de vijf mensen is hoogsensitief en dus ook een op de vijf mannen. Toch zijn er maar weinig mannen die hier openlijk over praten. Psychotherapeuten zoals Tom Falkenstein ervaren steeds weer hoe hun mannelijke cliënten lijden onder hun aangeboren eigenschappen: ze schamen zich voor hun gevoeligheid. In zijn boek belicht hij daarom alle aspecten rondom hooggevoeligheid vanuit het oogpunt van de man. Hij beschrijft de typische kenmerken van de hoogsensitieve man en vult die aan met oefeningen en interviews met mannen die hun eigenschap juist als kracht gebruiken.
Over introvert of hoogsensitief zijn– Ilse Sand coaching voor gevoelige kinderen.
Dit uiterst toegankelijke en praktische boek is bedoeld voor iedereen die zich herkent in de aanduiding introvert of hoogsensitief, of die zich tijdelijk in een sensitieve situatie bevindt, bijvoorbeeld door stress, trauma of burn-out. Psychotherapeute Ilse Sand laat zien hoe introverte of hoogsensitieve personen zingeving en geluk kunnen vinden in een cultuur die sociaal en extravert zijn hoger waardeert dan introverte karaktertrekken als de neiging tot verdieping en alleen zijn.
41wI00JpzSL