Gespecialiseerd in coaching voor gevoelige kinderen.
Heb jij een gevoelig kind? Is jouw kind veel aan het piekeren? Trekt het zich veel aan van de omgeving en is er regelmatig sprake van overprikkeling? Maak je je zorgen over je kind en worstel je met wat je nu het beste kan doen om je kind te helpen? Dan heet ik je hier van harte welkom, want je bent op de goede plek aangekomen. Ik houd me dagelijks bezig met bovenstaande klachten en kan jou en je kind hier goed bij helpen.
Waar het kan doen we het samen
Daar waar mogelijk ben jij als ouder direct betrokken bij de coaching. Je doet ofwel met alle activiteiten mee ofwel je doet dienst als hulpbron die ten alle tijden in te roepen is. Door daadwerkelijk er bij te zijn en mee te doen is de coaching een verbindend moment voor jou en je kind. Vanuit deze ervaren verbinding kan je kind gaan groeien. Ook kunnen oefeningen voor thuis op deze manier perfect overgedragen worden. Soms echter wordt er gekozen voor sessies zonder de ouders erbij. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij scheiding of als het kind dit fijner vindt.
IMG_6167
travel-933171_1920
Elk coachingstraject is uniek
Coaching voor gevoelige kinderen is altijd uniek. Dat is natuurlijk ook niet gek, want ieder hoogsensitief kind is weer anders. Een traject voor een jong kind verloopt anders dan bij oudere kinderen. Daarom zijn de trajecten voor kindercoaching onderverdeeld in  leeftijdscategorieën. Lees meer over de verschillende trajecten door op de button te klikken.
Waarom kiezen voor de Maskerbloem?
500
Ouders & kinderen met succes begeleid
425
Tips & Trics in een online leeromgeving
15
jaar ervaring in begeleiden van ouders
Wil je je kind direct inschrijven?
Dat kan. Door op onderstaande button te klikken opent zich het inschrijfformulier. Met het invullen van het formulier stem je in met onze algemene voorwaarden en het privacy beleid.
writing-923882_1920