De Maskerbloem is er speciaal voor hoogsensitieve en gevoelige jongeren.
Gevoelige jongeren trekken zich vaak veel aan van wat anderen van ze zeggen en denken. Ze hebben last van ruzies en onrecht en vinden het lastig om beelden in hun hoofd lost te laten.
Herken jij jezelf hierin? Verlang je naar meer energie en meer plezier?
Wens je dat je meer zou durven?
Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je inzicht hebt in (jouw) hoogsensitiviteit. Ook is het nodig om te weten wat jou versterkt en wat jou verzwakt. Daarbij is het van belang dat je strategieën ontwikkelt die wél werken en die jou versterken. Ik kan je hierbij helpen. Ik ben een HSP-coach wat wil zeggen dat ik gespecialiseerd ben in hoogsensitiviteit. Mijn coachingstrajecten zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige jongeren. Mijn coaching is deskundig en to the point, passend bij wat jij nodig hebt. Je zult veel over jezelf leren en aan de slag gaan met handvatten die jou daadwerkelijk iets opleveren.
Een coachingstraject voor gevoelige jongeren bestaat in de regel uit 8 tot 16 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. Dit is meestal voldoende om weer in je kracht te komen en beter in balans te blijven.

Ja, Ik geef me op voor individuele coaching

HSP-nieuws

Tips en informatie over hoogsensitiviteit en de praktijk. Iedere 4-6 weken via de mail!

Hoe heb je ons gevonden?

Liever persoonlijk contact?

handen_bloem_los.png

Maskerbloemlaan 3
3452 BA Utrecht

&

Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

handen_bloem_los

06 – 4209 9618

boy-1636731_1920
Waarom kiezen voorde Maskerbloem?
1.

Je krijgt een ervaren
en toegewijde coach

2.

Expertise op het gebied van hoogsensitiviteit

3.

Combinatie Westerse en Oosterse aanpakken

4.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en zelfkennis

Leren genieten is het motto!
Veel gestelde vragen

Het is gebruikelijk dat je ouder(s) het eerste contact leggen en met mij verkennen wat het doel is van een coachingstraject voor jou. Daarna plannen we een eerste gesprek met jou en indien gewenst met je ouder(s) erbij. Veelal duurt een coachingstraject 8-12 sessies.

Lees hier meer over hoe het coachingstraject veelal verloopt.

Een coachingstraject bij de Maskerbloem levert je veel op. Vaak meer dan waar je voor komt. Het is echter nooit op voorhand precies aan te geven wat de voordelen voor jou zullen zijn. Om je een idee te geven heb ik een overzicht van wat anderen veelal leren tijdens een coachingstraject.

Lees hier meer over wat een coachingstraject bij mij voor jou oplevert.

De kosten van een een coachingstraject zijn afhankelijk van de duur van het traject. Ik bereken een vast uurtarief, voor kinderen en volwassenen is deze hetzelfde. Wel zit er verschil in de duur van een sessie.

Klik hier voor de bedragen.

De Maskerbloem heeft twee locaties. Voor afspraken op maandag en dinsdag kun je terecht in Vleuten. Voor afspraken op maandagavond, woensdag en zaterdag kun je terecht in Terwijde.

Klik hier voor meer details & contactinformatie.

Wil je je direct inschrijven?
Dat kan. Door op onderstaande button te klikken opent zich het inschrijfformulier. Met het invullen van het formulier stem je in met onze algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Ja, Ik geef me op voor individuele coaching

HSP-nieuws

Tips en informatie over hoogsensitiviteit en de praktijk. Iedere 4-6 weken via de mail!

Hoe heb je ons gevonden?

Liever persoonlijk contact?

handen_bloem_los.png

Maskerbloemlaan 3
3452 BA Utrecht

&

Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht

handen_bloem_los

06 – 4209 9618

writing-923882_1920