Heb jij een hoogsensitieve jongere thuis waarhet niet zo lekker mee gaat?
Gevoelige jongeren trekken zich vaak veel aan van wat anderen van hen zeggen en denken. Vaak ervaren ze veel stress van alles wat er van ze verwacht wordt. Herken jij dit bij jou kind? Maak je je zorgen en zoek je handvatten zodat jouw kind weer fijn kan gaan voelen?
Traject voor hoogsensitieve jongeren.
Weet je nu al dat je serieus op zoek bent naar goede begeleiding voor jou en jouw gevoelige kind (of beter gezegd: bijna volwassen kind)? Boek dan een gratis call in zodat we kunnen bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.
boy-1636731_1920
Waarom kiezen voor de Maskerbloem?
500
Ouders & kinderen met succes begeleid
425
Tips & Trics in een online leeromgeving
15
jaar ervaring in begeleiden van ouders
Veel gestelde vragen

Een coachingstraject bij de Maskerbloem levert je veel op. Vaak meer dan waar je voor komt. Het is echter nooit op voorhand precies aan te geven wat de voordelen voor jou zullen zijn. Om je een idee te geven heb ik een overzicht van wat anderen veelal leren tijdens een coachingstraject.

Lees hier meer over wat een coachingstraject bij mij voor jou oplevert.

De Maskerbloem heeft twee locaties. Voor afspraken op maandag en dinsdag kun je terecht in Vleuten. Voor afspraken op maandagavond, woensdag en zaterdag kun je terecht in Terwijde.

Klik hier voor meer details & contactinformatie.

Wil je je direct inschrijven?
Dat kan. Door op onderstaande button te klikken opent zich het inschrijfformulier. Met het invullen van het formulier stem je in met onze algemene voorwaarden en het privacy beleid.
writing-923882_1920